Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon galaxy tabova

Jučer su pričali o otkazima, a sad Stjuardesama dijele Galaxy Note

american airlines
Reuters/PIXSELL
20.09.2012.
u 08:24

American Airlines podijelit će 17 tisuća Samsungovih mini tableta Galaxy Note

Aviokompanija American Airlines je pred bankrotom, zbog čega su jučer najavili podijeliti otkaze za najmanje 4400 radnika. Međutim, to ih nije spriječilo da radi poboljšanja odnosa prema klijentima svojim stjuardesama odluče podijeliti 17 tisuća Samsungovih mini tableta Galaxy Note.

Kako piše ZDNet, zaposlenici će se tabletima služiti kako bi zabilježili što putnici vole jesti i piti, ima li netko od njih posebne zahtjeve ili mu je potrebna posebna pomoć. Samsungovi su uređaji odabrani nakon višemjesečnog testiranja, pri čemu su važnu ulogu imali i dojmovi samih stjuardesa. Ovo nije prvi put da se u AA odlučuju za Samsung – prošlog ljeta najavili su kupnju 6000 Galaxy Tabova koji su u nekim zrakoplovima već zamijenili znatno masivnije televizijske i glazbene sustave.

U AA nisu zaboravili ni na Apple, čije bi iPadove trebali koristiti piloti u kokpitima umjesto brojnih papirnih priručnika. Kako AA ima oko 10 tisuća pilota, riječ je o stvarno velikoj nabavi. S ukupno 33 tisuće uređaja čak 44 posto od 75 tisuća AA-ovih zaposlenika bit će opremljeno tabletnim računalom.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:49 20.09.2012.

Hm Malo čudno koncipiran naslov. Kad se pročita, čovjek može pomisliti da su stjuardese sada na tabletama, a jučer su kao, bile pred otkazom. E sad dalje, netko bi mogao pomisliti i da su to tablete za kontracepciju, a onoo ispada da su to informatički uređaji. Koja zbrka zbog naziva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije