Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije radio satima

Google popravio Talk: 'Ispričavamo se i hvala na strpljenju'

Google
17.03.2014.
u 20:46

"Ispričavamo se zbog neugodnosti i hvala vam na strpljenju", napisali su iz Googlea te dodali kako im je pouzdanost najviši prioritet i da stalno rade na poboljšavanju sustava.

Google je oko 20 sati objavio da su riješili problem s Google Talkom koji nije radio nekoliko sati. "Ispričavamo se zbog neugodnosti i hvala vam na strpljenju", napisali su iz Google te dodali kako im je pouzdanost najviši prioritet i da stalno rade na poboljšavanju sustava.  

Korisnici Googleovih aplikacija za razgovore u realnom vremenu (chat), uključujući i Hangout na Google+ i Gmail, u popodnevnim satima imali su problema s komunikacijom.

Ako ste pokušali poslati chat, vrlo je vjerojatno da ste dobiti poruku u kojoj piše da korisnik nije primio vaš chat. Ako ste pokušali poslati poruku na Google +, dobili ste poruku "Things are taking longer than expected", što znači da im "treba više vremena nego što se očekuje".

>>Guglao svoje ime pa otkrio da se nalazi na tjeralici

Komentara 1

KO
Kora
17:57 17.03.2014.

Google cijeli dan u nekakvom kaosu! Stalno na početnu stranicu padaju reklame, ponude za windowse, otvaraju se stranice nekih sajtova sa kojih svira muzika... ne znam što ne. Pitam se kad će to prestati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije