Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUĆNI INTERNET

Jedinstvena zamjena za fiksni internet, a možete ga ponijeti i na more

internet
Foto: DPA/PIXSELL
29.06.2017.
u 08:09

U Tele2 imaju rješenje, a zove se "Pokućni internet". Omogućuje brzi pristup internetu s neograničenim megabajtima i pristupačnom cijenom. Zvuči primamljivo, a doista je tako jer ostvaruje sve ono što nudi. U čemu je tajna?

Bliži se sezona godišnjih odmora, i da – već ste odabrali idealno mjesto na jadranskoj obali ili pak negdje u unutrašnjost zemlje. I ne –ne želite se "sakriti" od svijeta i potpuno iskopčati iz stvarnosti, a tu su i djeca koja povremeno žele pravi i brzi pristup internetu ne bi li odigrali koju igru na PS-u ili pogledali neku seriju na zahtjev. 

Ne možete uvijek računati na hotelski Wi-Fi jer često zna biti nestabilan, a veza koja puca nije ugodna. Ako ste pak u svojoj vikendici i niste nikada ugovorili fiksni broadband, imate još veći problem. Jer za takvo što treba vremena, a nije ni jeftino. 

U Tele2 ipak imaju rješenje, a zove se "Pokućni internet" – brzi pristup internetu s neograničenim megabajtima i pristupačnom cijenom. Zvuči primamljivo, a doista je tako jer ostvaruje sve ono što nudi. U čemu je tajna? 

Kako kažu u Tele2, "Pokućni internet" osmislili su upravo zato što konkurenti koji nude usluge interneta u fiksnoj mreži ne mogu ispuniti sve želje korisnika, a i prilično su skupi. Naime, i europski indeks DESI koji, među ostalim, mjeri razinu i kvalitetu fiksnog interneta unutar zemalja EU kaže kako u Hrvatskoj to doista nije na zavidnoj razini. Na začelju smo ljestvice EU.  

"Pokućni internet" temelji se na mobilnoj mreži a, kako tvrde u Tele2, tehnologija je dovoljno napredovala da mogu ponuditi svoju vlastitu uslugu interneta koja i kvalitetom i cijenom konkurira na područjima gdje je infrastruktura fiksnog broadbanda loša.

"Pokućni" potpuno zamjenjuje klasični fiksni internet, ne iziskuje posebne instalacije, a omogućuje surfanje na 4G brzinama. Dakle, "Pokućni internet" sastoji se od omanjeg uređaja – modema kojim se spajate na internet. Možete ga nositi uvijek sa sobom i spojiti gdje god želite. Izuzetno je praktično rješenje, a usto u novim tarifama Tele2 megabajti koje trošite neograničeni su.  

Da budemo precizni, uz ponude neograničenog surfanja, Tele2 jedini je na tržištu ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa. 

Ipak, svaka neograničena telekomunikacijska usluga uvijek ima određeno načelo pravednog korištenja u sklopu uvjeta korištenja. Njegova je svrha zaštititi korisnike od zlonamjernog korištenja usluga kako bi se omogućila ista kvaliteta pristupa mreži od prvog do zadnjeg gigabajta u mjesecu. 

Dakle, svim korisnicima BEZBROJ GB interneta dodijeljen je gotovo nedostižan 1 TB podatkovnog prometa mjesečno. Nakon što je potrošen 1 TB, brzina može biti smanjena na 1 Mbps samo od 18 do 23 sata i to samo do isteka tekućeg mjeseca. Brzina od 1 Mbps i dalje osigurava pristup internetu, tako da ni na koji način nećete ostati uskraćeni. Osim u tom navedenom vremenu  ostalo vrijeme možete  slobodno surfati redovnim brzinama i gomilati terabajte . Uz novi, neograničeni internetski paket BEZBROJ GB po cijeni od 169 kuna, "Pokućni internet" doista postaje jedinstvena zamjena za fiksni internetski priključak, uz dodatnu mobilnost samog priključka koju nema ni jedno drugo fiksno rješenje. Uz BEZBROJ GB interneta, korisnik može uzeti i Huawei WiFI router i XBOX One S konzolu za jednu kunu, a na dar dobiva i GTA V igricu.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije