Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjavljuje vas?

Imate problema s Gmailom? Evo što kažu iz Googlea

Gmail
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.02.2017.
u 10:13

"Dobili smo prijave da su neki korisnici neočekivano odjavljeni iz svojih računa"

Ako vam se nedavno dogodilo da ste neočekivano odjavljeni iz svog računa na Gmailu, ne brinite. U Googleu su potvrdili da se to događa te kažu da to nije povezano s takozvanim phishingom ili sigurnosnim prijetnjama.

– Dobili smo prijave da su neki korisnici neočekivano odjavljeni iz svojih računa. Istražujemo, ali ne brinite: nema indikacija da je ovo povezano s phishingom ili sigurnosnim prijetnjama po račune – napisala je Googleova produkt-menadžerica Crystal Cee na jednom od Googleovih foruma, prenosi Indian Express.

Cee dodaje da bi se korisnici samo trebali ponovno prijaviti na accounts.google.com. Oni koji se koriste verifikacijom u dva koraka za pristup Gmailu možda će imati problema s primanjem SMS-koda, rekla je također Cee, dodajući da bi oni kojima se to događa trebali pokušati ponovno ili koristiti se rezervnim kodom.

>> Evo koliko hakeri naplaćuju upad u nečiji Gmail ili Facebook profil

>> Bruxelles ograničava Viber, Facebook, WhatsApp, Gmail...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije