Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saga o Elonu Musku se nastavlja

Je li katastrofalno vođenje Twittera znak da se preispitaju uloga i odgovornosti modernih izvršnih direktora

21.11.2022.
u 19:13

Iako je Elon Musk možda ekstreman slučaj jer vodi tri kompanije, on je također savršen primjer modernog izvršnog direktora: kaotične mješavine neproduktivnog mikromenadžmenta i visokoplaćenog izostajanja s posla

Ključne riječi

Komentara 9

UD
Udbaš
07:06 22.11.2022.

Je, Musk je primjer čovjeka kojeg će novinari naučiti kako se zarađuje🤣🤣🤣. Neprocjenjivo, ko da prvopričesnik krene kritizirati Ratzingerovu teologiju

Avatar Nlnja
Nlnja
19:26 21.11.2022.

Musk konačno pravi reda u firmi koja je bila leglo leftardskih ideja, a imala je veći globalni utjecaj od bilo kojeg medija.

TM
tmslvprc
19:41 21.11.2022.

Točno tako.Nakon kaosa koji su ostavili lijevo liberalni fašisti konačno je došao neko da počisti sav taj nered

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?