Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše?

Izračunajte koliko ste do sada potrošili vremena na Facebooku!

Facebook
Foto: Facebook/Pixsell
1/3
28.01.2014.
u 23:03

Ususret rođendanu ove najpoznatije društvene mreže Time je izradio kalkulator koji će izračunati koliko ste svog vremena potrošili "viseći" na Facebooku.

Facebook idućeg tjedna, 4. veljače, slavi svoj 10. rođendan. U desetljeću postojanja ova je društvena mreža privukla 1,1 milijardu korisnika. Tijekom tog vremena Facebook je prikupljao sve objave, fotografije, prijateljstva...

Ususret rođendanu ove najpoznatije društvene mreže Time je izradio kalkulator koji će izračunati koliko ste svog vremena potrošili "viseći" na Facebooku.

Kalkulator možete pronaći OVDJE.

Treba naglasiti kako ova aplikacija prolazi kroz sve vaše objave dok ne naiđe na onu najraniju koju koristi kao datum pristupanja Facebooku. Korisnicima koji su iznimno aktivni na Facebooku kao datum upisa u Facebook može se uzeti i neki kasniji datum od onog stvarnog kada su otvorili svoj Facebook profil.

>> Britanski špijuni nadzirali korisnike YouTubea i Facebooka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije