Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaća aplikacija

Istražite Krk uzduž i poprijeko uz novu aplikaciju

Pointers Krk
Foto: Pointers Krk
10.08.2015.
u 19:41

Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka

Besplatna aplikacija Pointers Krk pokrenuta je ovog ljeta kao prva među Pointers mobilnim aplikacijama namijenjenim otocima, gradovima, odnosno turističkim destinacijama diljem Hrvatske. U samo dva mjeseca na tržištu dostigla je četvrto mjesto najskidanijih hrvatskih turističkih aplikacija, kaže nam voditelj projekta Krunoslav Weinpert.

Pointers Krk svim posjetiteljima otoka Krka pruža više od 1000 lokacija s detaljnim informacijama na hrvatskom i još tri strana jezika, njemačkom, engleskom i talijanskom. Projekt je zaživio na sedam internet-platformi, i to kao aplikacija za mobilne uređaje koji rade na operativnom sustavu Android te one na iOS platformi. Tu je i web-stranica, Facebook, Instagram, Twitter i YouTube kanal.

Tim pristupom Krk se predstavlja kao turistička cjelina, odnosno destinacija koja turistima pruža stotine predivnih plaža, uvala, atrakcija, kulturnih događaja, izložbi, arheoloških nalazišta. Aplikacija se svakodnevno dorađuje, popunjava, usavršava, a sve u cilju što kvalitetnijeg informiranja stranih i domaćih turista. Trenutačno je u aplikaciji više od 1000 GPS lokacija s detaljnim opisom svake lokacije. Kroz aplikaciju je predstavljeno i više od stotinu restorana, konoba, beach barova, mjesta za izlazak i zabavu. Pointers Krk kao projekt od iznimne važnosti za turistički sektor prepoznale su i podržale sve turističke zajednice otoka Krka kao i ostale važne institucije te poslovni subjekti.

Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka koja je svoje 19-godišnje iskustvo u multimedijalnim projektima iskazala u punoj snazi upravo na projektu Pointers Krk.

>> Nova domaća aplikacija za tarife isprobana više od tisuću puta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije