Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne šaljite račun!'

Iskon Internet bio satima u padu, građani nisu mogli dobiti ni korisničku službu

tipkovnica
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
22.10.2018.
u 20:22

"Čitavo popodne ne radi nam internet preko Iskona. To sada traje već 5 sati", javljaju nam ljutiti građani iz kvarta Maksimir u Zagrebu

Zbog problema s napajanjem došlo je do poteškoća u radu Iskonove usluge, objavio je danas poslijepodne Iskon nakon pritužbi korisnika.

"Čitavo popodne ne radi nam internet preko Iskona. To sada traje već 5 sati", javljaju nam ljutiti građani iz kvarta Maksimir u Zagrebu.

U Iskonu su objavili da se poteškoće manifestiraju tako postoji povezivost, no nije moguć pristup internet stranicama. Sat vremena nakon te obavijesti, oko 18 sati objavili su da se usluga interneta stabilizira.

"Molimo za strpljenje zbog nešto dužeg roka stabilizacije TV usluge. Hvala na razumijevanju", objavili su.

Oko 20.15 sati objavili su da se usluga stabilizirala, no u komentarima objave neki korisnici tvrdili su da im i dalje ne radi.

Mnogi Iskonovi korisnici pohrlili su ranije danas na njihovu Facebook-stranicu kako bi se požalili na probleme s uslugom. Neki kažu da nisu mogli dobiti ni korisničku službu.

"A da objasnite što se događa? Ne primate pozive, ne možeš prijaviti kvar preko aplikacije. Čak ni ulogirat' se! Ljudi, stvarno ozbiljno razmišljam da nakon 12 godina pređem drugom operateru", jedan je od komentara.

"Niti na jedan broj podrške ne može vas se dobiti", također je komentar na stranici.

"Moje je strpljenje pri samom kraju! Molim Iskon da se stabilizira i ne šalje račun za 10 misec", požalio se jedan korisnik.

Neki su pak pokušali gledati na stvari iz pozitivnije perspektive.

"Dajte ljudi polako, koristit će vam malo odmora od interneta, pustite nadležne da obave posao, samo opušteno! Nema ni kod mene interneta pa kaj sad, sve u svoje vrijeme", napisao je jedan korisnik.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 12

TH
thu
20:25 22.10.2018.

Kaj je ovo plačeni članak?! Pa bokte meni Vip nije uspio 6 mjeseci stabilizirati mrežu umjesto 20mb dobivao 3-5mb u centru Zg-a. Pa eto nema članka o katastrofalnoj vip usluzi po portalima...

HO
horton
20:34 22.10.2018.

A Vipnetov Metronet i njegov prekid od neki dan ne spominjete?

SE
Seprtlja
20:19 22.10.2018.

A ja se nerviram jučer i danas i krivim svoga dragog da je opet nešto sprckao. Uf,posvađali smo se bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije