Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Isključi svijet, uključi glazbu: Što iz 2020. vrijedi poslušati, a što s nestrpljenjem očekujemo

Huawei
Foto: Huawei
1/4
29.10.2020.
u 18:00

Granice između žanrova nestaju, pjesme su sve kraće i progovaraju o temama koje su do jučer bile tabu – glazba se mijenja paralelno sa svijetom u kojem se stvara. Ove godine su izašli albumi koji će se slušati još dugo, a neke hit albume još s nestrpljenjem čekamo.

Prije nego počnete slušati i pjevušiti stare božićne hitove, pročitajte tekst pa poslušajte hit albume i singlove koji su obilježili 2020. godinu.

Neke pjesme objavljene ove godine mogle bi postati antologijske

Ove je godine izašao dugo očekivani, šesti studijski album Lady Gage „Chromatica“. Singl „Rain on me“, duet je s Arianom Grande kojeg je Gaga opisala kao „slavljenje suza“ i kod nas je bio prvi na ljestvici.

Osim s Arianom, Gaga je na ovom albumu ostvarila suradnju i s K-pop senzacijom BLACKPINK. Pjesma se zove Sour Candy, a K-pop senzaciji poslužila je kao odlična najava za njihov album nazvan „The Album“ koji je objavljen početkom listopada i izazvao je apsolutno oduševljenje fanova diljem svijeta.

Foto: Huawei

Future Nostalgia drugi je studijski album britanske pjevačice Dua Lipa, objavljen u ožujku ove godine. Lipa je okupila pisce i producente kao što su Jeff Bhasker, Ian Kirkpatrick, Stuart Price, The Monsters & Strangerz, kako bi stvorili "nostalgičnu" pop i disco ploču s utjecajima dance-pop i elektroničke glazbe, nadahnute glazbom u kojoj je Lipa uživala za vrijeme njezina djetinjstva.

Svoj četvrti album naziva „After Hours“ objavio je The Weeknd. Album je dobro prihvatila publika, ali i glazbeni kritičari. Glazbeni novinari za ovaj su album rekli da je uvođenjem elemenata dream popa i novog vala, the Weeknd ponovno izmislio sam sebe u umjetničkom smislu.

Bruce Springsteen objavio je svoj dvadeseti studijski album “Letter To You” 23. listopada. Album uključuje devet novih pjesama i ponovno snimljene tri pjesme iz sedamdesetih.

Foto: Huawei

Čije hitove s nestrpljenjem očekujemo?

Džepna Venera Kylie Minogue 6. studenog objavit će svoj 15. studijski album Disco. Za razliku od prošlog albuma na kojem se čuo utjecaj countryja, ovaj je nastao pod utjecajem disco glazbe 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kao i moderne klupske glazbe.

Novi album Lane Del Rey “Chemtrails over the Country Club” trebao je izaći 5. rujna, no izlazak je odgođen za još uvijek nepoznati datum, jedino što je poznato je da će biti ove zime.
 

Kristalno čist zvuk novih hitova

Za potpun doživljaj novih hitova poslušajte ih na novim Huawei FreeBuds Pro slušalicama.  One su Huaweijev najnapredniji audio proizvod dosad, a uz tehnike proizvodnje ​​koje koriste vodeći Hi-Fi proizvođači, slušalice smanjuju vibracije kako bi pružile oštar i čist zvuk. Audio izvrsnost FreeBuds Pro nadopunjuje Dynamic EQ Adjustment značajkom koja koristi podatke iz mikrofona u uhu za automatsku optimizaciju zvuka za određenu vrstu uha korisnika. Riječ je o prvim istinskim bežičnim slušalicama na svijetu koje podržavaju dinamičko poništavanje šuma.

Uz to, korisnicima Huaweijeve platforme za distribuciju aplikacija AppGallery na raspolaganju je posebna ponuda – čak tri mjeseca besplatnog korištenja Deezer Premiuma.

Foto: Huawei

Za one koji žele više

Korisnicima su uz FreeBuds Pro dostupni i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove te Huawei P smart 2021, uređaj koji nudi vrhunske performanse po izvrsnoj cijeni.

Huawei je nedavno lansirao i svoju novu flagship seriju pametnih telefona Mate 40 koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije