Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Besplatna radionica ISACA CC-a koja educira i promiče znanje

Ovaj događaj prilično je specifičan u odnosu na uobičajene konferencije koje su mahom marketinškog i promocijskog karaktera. Udruga poštuje i promovira znanje i ulaganje u znanje jer je intelektualni kapital najveće bogatstvo
22. studenoga 2013. u 22:28 0 komentara 249 prikaza
isaca
Foto: ''

Hrvatski ogranak ISACA-e organizira konferenciju pod nazivom ''Cloud by ISACA CC“ koja će se održati 28. studenog 2013. u HYPO EXPO Centru u Zagrebu. Ovaj događaj prilično je specifičan u odnosu na uobičajene konferencije koje su mahom marketinškog i promocijskog karaktera. Udruga poštuje i promovira znanje i ulaganje u znanje jer je intelektualni kapital najveće bogatstvo. S više od 110.000 članova u 180 zemalja, ISCA je vodeći svjetski pružatelj znanja, certifikata, zagovaranja i obrazovanja o informacijskim sustavima na područjima sigurnosti i osiguranja, korporativnog upravljanja, upravljanja IS-om, IT rizicima te usklađenošću s propisima i standardima vezanima uz IT. Kao neprofitna i neovisna udruga osnovana je 1969. Djelokrug njenog rada je održavanje međunarodnih konferencija, objavljivanje ISACA ® Journal te razvijanje međunarodnih standarda revizije i kontrole IS koji pomažu članovima u njihovom radu i promoviranju struke.

ISACA također unaprjeđuje i potvrđuje IT vještine i znanja kroz globalno prihvaćene certifikate Certified Information Systems Auditor ® (CISA ®), Certified Information Security Manager ® (CISM ®), Certified in the Governance of Enterprise IT ® (CGEIT ®) i Certified in Risk and Information Systems Control ™ (CRISC ™). Osim toga, kontinuirano ažurira i proširuje praktične naputke i proizvode temeljene na COBIT okviru. COBIT pomaže IT profesionalcima i rukovoditeljima u ispunjavanju njihovih odgovornosti vezanih uz upravljanje IS-om, posebno u područjima sigurnosti i revizije, IT rizika i kontrola, kao i pružanju dodatne vrijednosti poslovanju.

Sve detalje o Konferenciji možete pronaći na web stranici (http://www.hypocentar.com.hr/). Bitno je napomenuti, da će ulaz na Konferenciju biti besplatan, kako za članove, tako i za sve prijatelje udruge.

>>Fiktiv projektom Loccie osvojio prestižnu britansku nagradu!

Goran Ivanišević
ĐOKOVIĆEV TRENER
Goran Ivanišević: Uništio mi je život, zbog njega nisam mogao spavati
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.