Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUG NA IOS-U 7

Apple obećao da će konačno riješiti problem zamrzavanja na zaslonu

iPhone
Foto: Chris Young/Press Association/PIXSELL
23.01.2014.
u 08:19

"U nadolazećoj nadogradnji softvera popravili smo bug koji povremeno može uzrokovati 'home screen crash'"

Reakcije na iOS 7, posljednje izdanje operativnog sustava za iPhone, bile su uglavnom pozitivne. Međutim, korisnike je ipak mučio jedan tehnički problem - povremeno bi im se na zaslonu pojavila početna crno-bijela slika te bi im se uređaj ponovno pokrenuo.

Iz Applea su za Mashable rekli da će ovaj problem biti riješen u budućoj nadogradnji za iOS7.

"U nadolazećoj nadogradnji softvera popravili smo bug koji povremeno može uzrokovati 'home screen crash'", rekla je glasnogovornica Applea Trudy Muller.

Nadogradnja je navodno u četvrtoj beti, a očekuje se da će iOS 7.1 osim rješenja ovog problema donijeti i manje promjene u dizajnu i korisničkom sučelju.

iOS 7 je predstavljen u rujnu prošle godine, a informacije o ovom problemu pojavile su se već istog mjeseca na Appleovim forumima, pa potom i na raznim društvenim mrežama poput Twittera.

Navodno boja ekrana ovisi o boji iPhonea. Na bijelom uređaju pojavljuje se crni logo Applea na bijeloj pozadini, a na crnoj obrnuto. Čini se da se bug pojavljuje na svim iPhoneima koji rade na iOS-u 7, a neki korisnici javljaju da se događa kada jačina baterije padne ispod 30%.

>> Jesu li ovo fotografije okvira novog iPhonea 6?

>> Galaxy S5 dolazi oko travnja. Imat će skener oka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije