Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija

Instagram: Ne namjeravamo prodavati fotografije korisnika

instagram
AFP/PIXSELL
19.12.2012.
u 10:59

Naša je greška što smo koristili zbunjujući rječnik, poručio je glavni izvršni direktor Kevin Systrom

Ne namjeravamo prodavati fotografije korisnika, poručili su danas iz Instagrama, prenosi BBC. Brojni su mediji jučer donijeli vijest o promjeni korisničkih pravila koja bi Instagramu omogućila i prodaju korisničkih fotografija, no iz Instagrama sada poručuju da su nova pravila pogrešno protumačena.

– Naša je greška što smo koristili zbunjujući rječnik. Radimo na novom rječniku u pravilima kako bismo bili jasniji – objavio je glavni izvršni direktor Instagrama Kevin Systrom na svom blogu.

Američka potrošačka udruga Electronic Frontier Foundation izvijestila je da u spornim pravilima nije bilo mnogo igre riječi.

– Očito je djelovalo da si Instagram namjerava prisvojiti dodatna prava. Teško je procijeniti koju bi štetu ovo moglo donijeti tvrtki, ali svaka društvena mreža riskira gubitak povjerenja svojih korisnika – rekao je glasnogovornik udruge Parker Higgins.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije