Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Bijele kuće

Imperij neće uzvratiti udarac - ništa od Zvijezde smrti

Zvijezda smrti
Star Wars
12.01.2013.
u 23:54

Sila je s Washingtonom. Bijela kuća je odgovorila na peticiju postavljenu na njezinoj internetskoj stranici kojom se tražilo da se započne sa čuvenom Zvijezdom smrti iz Ratova zvijezda.

Peticijom, koja je već prikupila 34,435 potpisa, od američke vlade se tražilo da osigura sredstva kako bi se najkasnije 2016. započelo s izgradnjom Zvijezde smrti. U Ratovima zvijezda ona je veličine mjeseca i ima sposobnost uništavanja čitavih planeta. Izgradilo ju je zlo Carstvo kako bi zastrašivalo planete koje cijene slobodu.

 U ime Bijele kuće odgovorio je Paul Shawcross, šef Odjela znanosti i svemira pri Bijeloj kući riječima "administracija dijeli vašu žudnju za stvaranjem novih radnih mjesta i jakom obranom, ali Zvijezda smrti nije u našim planovima". Bijela kuća odgovara na sve 'We the people' peticije koje prikupe više od 25.000 potpisa.

Neki od razloga protiv izgradnje Zvijezde smrti koje je navela Bijela kuća su to što bi izgradnja koštala 850,000,000,000,000,000 američkih dolara, američka administracija ne podupire razaranje drugih planeta, te zašto bi potrošili gotovo bezgranična sredstva poreznih obveznika kada Zvijezdu smrti može uništiti svemirski brod sa samo jednim pilotom?

>> VIDEO Snjeguljica uči princezu Leiu kako biti Disneyjeva cura

U odgovoru se završava sa podsjećanjem da "iako Zvjezda smrti može uništiti čitave planete ili čak čitave sunčeve sisteme, da je beznačajna prema moći Sile".

Komentara 1

MR
mrzimnerad
08:44 13.01.2013.

Ne treba svijetu Zvijezda smrti, već još nekoliko Vlada kao u Hrvatskoj, i evo ti smaka svijeta u par poteza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije