Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Imate li brzi internet u svojem domu?

Iskon
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
13.03.2015.
u 16:45

Internet je danas jedna od osnovnih 'režija' u kućanstvima, a njegova brzina postaje važna kada ga paralelno koristi više članova jedne obitelji, s računala, tableta ili pametnih telefona. Odgovorite na pitanje u anketi na dnu članka - Imate li brzi internet u svojem domu?

Iskon je godinu započeo povećanjem brzina interneta i najavom širenja na 20 novih gradova. Penetracija interneta u Hrvatskoj pokazuje da postoji još dovoljno prostora za rast fiksnih operatora, uz što imaju i važan zadatak – korisnicima svojih usluga ponuditi stabilnu i brzu internet vezu. Razgovarali smo s Krešimirom Madunovićem, članom Uprave za marketing i prodaju iz Iskona.

Za što najviše koristimo superbrzi internet u Hrvatskoj?
Podjednako za rad, zabavu i edukaciju. Video konferencije, vremenski nezahtjevno korištenje usluga u oblaku, HD streaming serija i raznih webizoda, pohađanje online nastave, gaming, superbrzi download 'teških' fajlova... Internet je danas jedna od osnovnih 'režija' u kućanstvima a njegova brzina postaje važna kada ga paralelno koristi više članova jedne obitelji, s računala, tableta ili pametnih telefona.

Koje brzine i cijene nudite korisnicima?
Već smo predstavili pakete do 20 tj. 30 Mbps u downloadu i 5 Mbps u uploadu, a ovog smo proljeća uveli paket do 50 Mbps u downloadu i 10 Mbps u uploadu. Cijena superbrzog interneta ovisi o odabranoj brzini, ali i ostalim odabranim uslugama – televiziji i fiksnom telefonu. Najpovoljniji paket s brzinom do 50 Mbps je SOLO internet s cijenom već od 169,99 kuna mjesečno.

Postoje li neke pogodnosti koje korisnici mogu dobiti ako se odluče za Iskon?
Svi novi Iskonovci imaju priliku isprobati uslugu na tri mjeseca bez izlazne naknade, kako bi se uvjerili u kvalitetu i stabilnost koju im pružamo. Korisnici koji odaberu neke od paketa s novim brzinama (20, 30 ili 50 Mbps) mogu odabrati popust na naknadu tijekom cijelog trajanja ugovorne obveze.

Što nam donosi bliska telekomunikacija budućnost?
Sve umreženije domove, urede i gradove, kojima će baza biti stabilna i brza fiksna internet veza. U Iskonu radimo na nekoliko projekata koji su vezani uz to područje.

Što je točno Iskon lab, predstavljen u novoj kampanji?
Iskon lab je metafora koja naglašava inovativnost našeg telekoma, baš kao i novi slogan „Ideje iz bliske budućnosti“. Lab neće nestati s aktualnom kampanjom. Imat ćete ga priliku detaljnije upoznati, istražiti i sudjelovati u korištenju usluga koje ćemo također predstaviti u bliskoj budućnosti.

Provjeru dostupnosti Iskonovog superbrzog interneta napravite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?