Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Faks-up 2015

Idući tjedan konferencija o startupima za studente

Luka Abrus
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
10.02.2015.
u 16:31

Konferencija je namijenjena promoviranju startup-kulture studentima hrvatskih visokoškolskih ustanova

Visoka škola za informacijske tehnologije najavila je Faks-up 2015, konferenciju za promoviranje startup-kulture, koja će se održati 19. veljače u 9.30 sati u Klaićevoj ulici 7 u Zagrebu.

Kako kažu organizatori, konferencija je namijenjena promoviranju startup-kulture studentima hrvatskih visokoškolskih ustanova. Odabrani govornici predstavit će razne aspekte pokretanja startup-projekata, programe financiranja, sudjelovanje u inkubatorima i akademijama, mogućnosti suradnje s etabliranim IT tvrtkama i druge relevantne teme.

Među govornicima su i Luka Abrus (na slici) iz startupa Pet minuta, Marko Linke iz Repslyja i Tomislav Car iz Infinuma koji će sudionicima konferencije opisati kako su sami uspjeli u ovom poslu. Broj prijava je ograničen.

>> Hrvatsko-makedonski startup dobio 100.000 dolara investicije

>> Colomb.io i ThiefScry primljeni u osmu generaciju bugarskog akceleratora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije