Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poruka

Hugo Chavez pridružio se Twitteru i pozvao Castra da učini isto

chavez
AFP
30.04.2010.
u 16:27

Hugo Chavez nije prvi političar koji koristi Twitter, ali svakako je prvi iz "revolucionarne branše".

Bez obzira na njegove revolucionarne stavove, čini se da i Hugo Chavez lako prihvaća moderne tehnologije nastale u kapitalističkom društvu. Nedavno se tako venezuelanski predsjednik pridružio Twitteru, a sada želi da to isto učine i njegova "braća po stavovima", ponajprije Fidel Castro i Evo Morales.

Iako je Twitter nedavno nazvao "terorističkim alatom", Chavez kaže da će popularnu socijalnu mrežu koristiti za širenje poruka o revoluciji. Njegove poruke na Twitteru prati oko 120.000 korisnika. Žalostan je podatak da u Venezueli internet koristi tek 30 posto stanovnika.

Hugo Chavez nije prvi političar koji koristi Twitter, ali svakako je prvi iz "revolucionarne branše". Bit će zanimljivo vidjeti hoće li 84-godišnjega Castra nagovoriti na tvitanje.

Ključne riječi

Komentara 4

GA
gabifofomili
14:48 25.05.2010.

mislim da ste u krivo,jer Hugo Chavez nije ni ludak,niti primitivac,i njega izabrao narod,osim toga izgleda da ne razumjete uopće što zapravo se događa u Venezueli i u Latinskoj Americi općenito.

Avatar deziderij
deziderij
20:29 30.04.2010.

Hugo Chavez spada u plejadu državnika luđaka i primitivaca. Kako takve ljudske kreature dođu na vlast ? Od rimskih careva, i onih prije Rima pa do danas, bilo je toliko luđaka na vlasti koji su napravili toliko stravičnih zala i pokolja a da oni, koji ih biraju, nikada ništa nisu naučili iz povijesti. Kako to objasniti ? Postoji li uopće neko normalno i suvislo objašnjenje, kako takvi maloumnici dođu u takvu vladajuću poziciju ? Kako to da takvi budu birani i izabrani ? Meni osobno, neshvatljivo.

ST
student007
23:33 01.05.2010.

koji je to lik, takvog nema ni u jednoj bajci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije