Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei nova 9 SE i FreeBuds 4i su savršeni ljetni par!

Huawei nova 9 SE
Foto: Huawei
1/2
11.05.2022.
u 13:38

Kao uvod u savršeno ljeto donosimo vijesti o novom IT paru na tržištu pametnih uređaja. Premda i u solo varijanti apsolutno obara s nogu svojim fantastičnim specifikacijama, novi pametni telefon tehnološkog diva Huawei nova 9 SE, ovog se ljeta dodatno uparuje s već svima poznatim i omiljenim FreeBuds 4i bežičnim slušalicama.

No, prije nego ih službeno „uparimo“ , krenimo na njihovo pojedinačno predstavljanje jer su i kao pojedinačni, moderni i pametni uređaji zaista impresivni.

Spajajući karakteristike cjenovno skupljih modela uz genijalnu kameru od 108 MP, nova 9 SE odmah po premijeri ocijenjen je kao pametni uređaj koji svakom korisniku pruža odličan omjer uloženog i dobivenog. Upravo zbog ranije spomenute glavne kamere od 108 MP i dostupnosti svih popularnih aplikacija na unaprijed učitanoj AppGallery, nova 9 SE nameće se kao favorit mlađih generacija, aktivnih na društvenim mrežama, ali za njima ne zaostaju ni ljubitelji fotografije. Uz četverostruki AI sustav kamera koje dodatno uključuju prednju kameru od 16 MP, ultraširokokutnu i bokeh kameru od 2 MP zabilježite svaki vama poseban trenutak bez obzira na uvjete fotografiranja. A ako ste fan video uradaka ili pasionirani vloger ili tiktoker, Huawei nova 9 SE omogućuje istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom, uz neprimjetno prebacivanje s jedne na drugu. Uz sve spomenute funkcije, ni baterija nije problem. Huawei SuperCharge tehnologija od 66 W omogućuje nova 9 SE da se napuni do 100% za samo 36 minuta, dok je za 60% potrebno svega 15 minuta. Čak iako ste zaboravili napuniti uređaj preko noći, ili ste ga ispraznili prilikom fotografiranja, surfanja, igranja igrica ili slušanja glazbe - moći ćete isto obaviti uz samo kratku stanku od navedenih aktivnosti.

Foto: Huawei

Hrvatskim korisnicima već dobro poznate i rado korištene, bežične pametne slušalice FreeBuds 4i dolaze kao savršena pratnja Huawei nova 9 SE pametnom telefonu. Moderno i kompaktno, ovalno kućište za punjenje originalnog i osvježavajućeg dizajna, dolazi u keramički bijeloj, crnoj ili crvenoj boji. Same FreeBuds 4i slušalice ergonomski su dizajnirane kako bi omogućile stabilno i čvrsto prianjanje. Lagane i ugodne, ni nakon cjelodnevnog nošenja ne stvaraju pritisak i tako se nameću kao idealni audio saveznik za sve one kojima je glazbena pratnja ili neometano telefoniranje neizostavni dio svakodnevnice. Kristalno čist zvuk koji će vas oduševiti omogućen je putem senzora koji aktivno otkrivaju i smanjuju ambijentalnu buku, dok ekskluzivna tehnologija oblikovanja snopa, u kombinaciji s AI tehnologijom smanjenja buke, precizno detektira vaš glas čak i u prometu. 10-milimetarski dinamički pokretač i osjetljiva kompozitna membrana osiguravaju bogatu instrumentalnu harmoniju, jasne vokale, oštri bas i fino uravnotežen zvuk. Huawei FreeBuds 4i ne zaostaju za novom 9 SE ni po bateriji. Potpuno napunjene mogu reproducirati glazbu 10 sati neprekidno, a brzo punjenje na modernom kućištu omogućuje 4-satno audio uživanje u samo 10 minuta punjenja. Kao i svi Huawei uređaji, FreeBuds 4i nude automatsko uparivanje s drugim uređajima i intuitivno upravljanje dodirom uz nekoliko jednostavnih gesta, stvarno demonstrirajući sektorsku klasifikaciju pametnih uređaja.

No, svi pametni i fantastični uređaji novih generacija svoje funkcije najbolje demonstriraju u paru, maksimalno demonstrirajući svoje tvorničke specifikacije u stvarnom životu njihovih korisnika.

Uparite Huawei nova 9 SE pametni telefon i FreeBuds 4i slušalice putem aplikacije Huawei AI Life za praktičnu kontrolu i upravljanje i istražite bogati glazbeni katalog koji nudi streaming aplikacija poput Deezera ili Tidala.

Ako se i dalje pitate zašto uparujemo ova dva uređaja, ne brinite, odgovor je podjednako dobar kao i funkcije ova dva uređaja. U sklopu promotivne akcije u trajanju od 09. svibnja do 31. svibnja ove godine na prodajnim mjestima lanca Elipso uz kupovinu Huawei nova 9 SE pametnog telefona dobivate FreeBuds 4i slušalice u bijeloj boji potpuno besplatno. Više o ovoj ponudi, kao i ostalim korisničkim osvrtima na  Huawei proizvode možete saznati na linku.

Preporučena maloprodajna cijena telefona iznosi 2.599 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije