Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei FreeBuds 3i - uživajte u glazbi i pozivima bez pozadinskih šumova

Huawei FreeBuds 3i
Foto: Huawei
11.09.2020.
u 08:00

Slušalice su postale dio naše svakodnevne opreme. Bežične slušalice posebno su popularne jer omogućuju slobodne ruke kako bismo mogli obavljati cijeli niz različitih radnji, bilo da je riječ o vožnji, vježbanju, slikanju ili gamingu.

Što tehnologija više napreduje, to slušalice postaju sve manje i sve privlačnije dizajnirane zbog čega su se pretvorile i u modni dodatak. Huawei je nedavno lansirao novi model u seriji bežičnih stereo slušalica Freebuds 3, željno iščekivane Huawei FreeBuds 3i s tehnologijom za aktivno uklanjanje pozadinske buke. Ovakva nova razina funkcionalnosti znači da korisnik neće imati problema s ikakvim okolnim šumovima te ima priliku uživati u potpunom iskustvu u različitim scenarijima.

Istinski se zabavite

Zabava dolazi u raznim oblicima kad u ruci imate pametni telefon, a u ušima FreeBuds 3i. Kad slušate glazbu, Huawei FreeBuds 3i pruža vam najbolju kvalitetu zvuka zahvaljujući dinamičkim driverima od 10 mm. Ako tome pridodamo i mogućnost automatskog uklanjanja buke do 32 dB, jasno je kako korisnici ovih slušalica mogu s istinskim užitkom slušati glazbu, bez obzira voze li se pritom javnim prijevozom, nalaze li se na željezničkom kolodvoru ili u gužvi na aerodromu. Potpuno je nevažno koliko je velika buka na mjestu gdje se nalaze.

Kad je riječ o mladim ljudima, mobilne igre itekako su popularan način zabave. Kad igraju FPS igre kao što je PUBG, moraju pažljivo osluškivati ne bi li na vrijeme čuli korake protivnika. S Huawei FreeBuds 3i slušalicama, zvučni efekti još su stvarniji, a i svi ostali zvukovi koji ukazuju na smjer kretanja neprijatelja, odnosno lakše pronalaženje protivnika.

Kad gledamo kratke viralne videe, serije ili filmove, nitko ne želi da ga ometaju zvukovi vlaka u prolazu ili razgovor osoba u neposrednoj blizini. Za gledanje zabavnih videa, profesionalni audio inženjeri koji rade za Huawei razvili su optimizacijski algoritam kako bi dodatno poboljšali mogućnost uklanjanja buke u različitim okolnostima pa se dijalozi savršeno jasno mogu razumjeti.

Foto: Huawei

Kristalno jasni glasovni pozivi

Ne zaboravimo da svoju osnovnu funkciju slušalice ispunjavaju prilikom glasovnih poziva.  U usporedbi sa žičanim slušalicama koje uobičajeno dolaze uz pametni telefon, bežične slušalice nemaju vanjski mikrofon, već sve komponente moraju biti ugrađene unutar kompaktnog tijela same slušalice što se negativno odražava na kvalitetu zvuka.

Kako bi se glas što čišće čuo prilikom poziva, Huawei FreeBuds 3i imaju dva mikrofona okrenuta prema van koji poništavaju buku iz okoline, istovremeno hvatajući zvuk glasa na osnovu smjera iz kojeg dolazi.  Tu je i treći mikrofon usmjeren prema unutra koji prima zvuk glasa iz smjera Eustahijeve cijev čime se poboljšava kvaliteta razgovora realiziranog putem glasovnog poziva. Oblik tijela slušalice je posebno dizajniran i na neki je način zaštitni znak FreeBuds 3 serije. Zahvaljujući takvom dizajnu, mikrofon se nalazi bliže ustima i tako preciznije hvata glas korisnika.

Vaše vrijeme za trening u zatvorenom

Treninzi u zatvorenom prostoru predstavljaju novi trend uslijed trenutne situacije. Uz Huawei FreeBuds 3i slušalice vaš trening bit će i vrijeme za osobna promišljanja. Uz opciju aktivnog poništavanja okolne buke, možete se u potpunosti izolirati od okoline i usredotočiti na vježbanje.

Aktivnosti poput joge ili pilatesa zahtijevaju veću razinu koncentracije, a moguće distrakcije su zaista brojne, bilo da kod kuće netko od ukućana gleda TV ili susjedi renoviraju stan. Koristeći FreeBuds 3i, možete pratiti svoj joga ili pilates tutorial video i pratiti upute bez da vas ometaju okolni zvukovi. Isto vrijedi i za HIIT, core i cross fit treninge.

Ako ste u potrazi za slušalicama koje nude različite mogućnosti korištenja, HUAWEI FreeBuds 3i odličan su odabir, a možete ih pronaći kod prodajnih partnera.

Uz promotivnu Huawei ponudu sada je još lakše uživati u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu. Vrijeme je za novi početak! Uživajte u mobilnoj zabavi koju podržava cijeli niz proizvoda s naprednom tehnologijom i po posebnim cijenama. Kupci Huawei uređaja P40 ili P40 Pro na poklon će dobiti FreeBuds 3i bežične slušalice uz 50 GB prostora za pohranu u oblaku, a kupci modela P40 lite ili  P40 lite E pametnu narukvicu Huawei Band 4 i 15 GB prostora za pohranu.

Ponuda je dostupna kod prodajnih partnera do 13. rujna ili do isteka zaliha.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije