Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANONIMNI IZVOR

HTC predstavlja smartphone s kamerom od 20 megapiksela i prvi pametni sat?

HTC M8
Foto: Lauren Hurley/Press Association/PIXSELL
20.01.2015.
u 10:13

Smartphone kodnog imena M9 očekuje se u ožujku

HTC u ožujku planira predstaviti nasljednika svog smartphonea One M8 (na slici), ali i svoj prvi pametni sat, piše Bloomberg pozivajući se na neimenovanog upućenog izvora.

Smartphone kodnog imena M9 ima stražnju kameru od 20 megapiksela i prednju kameru UltraPixel. Pametni sat bit će povezan sa fitness-uslugom tvrtke Under Armour, u sklopu partnerstva koje je najavljeno ovog mjeseca, rekao je neimenovani izvor. Novi proizvodi trebali bi biti predstavljeni u vrijeme kada se u Barceloni održava sajam mobilne industrije Mobile World Congress.

Iz HTC-a su za Bloomberg poručili kako ne komentiraju neobjavljene proizvode.

Novi smartphone navodno će veličinom i dizajnom podsjećati na M8, bit će dostupan u zlatnoj, sivoj i srebrnoj boji te će koristiti procesor osmojezgreni Snapdragon 810, audio tehnologiju Dolby 5.1 i HTC-ovo najnovije korisničko sučelje Sense 7.

>> HTC i Nokia na Twitteru ismijavaju novi Samsung Galaxy S5

>> Pornografska kuća HTC-u zaprijetila tužbom zbog mobitela

Komentara 2

MI
mismis
13:14 20.01.2015.

Ma HTC je zakon

DU
Deleted user
11:12 20.01.2015.

Štono bi rekli političari, odgovorno tvrdim da me jako zabolje ona stvar za te nove HTC-ove igračke. Ne da se hvalim, daleko od toga, ali nemam ama baš nikakve potrebe za tim komunikacijskim drangulijama. Tko zna jesam li uopće normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije