Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u londonu i nyc-u

HTC predstavio svoj novi najjači smartphone One

htc one (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.02.2013.
u 09:17

One koristi operativni sustav Android 4.2 Jelly Bean te ima HD ekran od 4,7 inča

HTC je jučer u Londonu i New Yorku istovremeno predstavio svoj novi smartphone One, koji predstavlja vrh ponude te tajvanske tvrtke. Na predstavljanju u New Yorku glavnu je riječ imao predsjednik tvrtke Jason Mackenzie, dok je u Londonu mobitel predstavio glavni izvršni direktor Peter Chou.

One koristi operativni sustav Android 4.2 Jelly Bean, opremljen je procesorom Snapdragon 600 i ekranom visoke definicije od 4,7 inča, rezolucije 1080 piksela, ima 2 gigabajta RAM-a te je u potpunosti izrađen od aluminija. U HTC-u očekuju da će novi One biti značajan konkurent najpopularnijim smartphoneima, Appleovom iPhoneu 5 i Samsungovom Galaxyju. U tome bi mu trebala pomoći posebna funkcija koja One razlikuje od ostalih smartphonea s Androidom, takozvani BlinkFeed, koji ikonice na radnoj površini zamjenjuje vijestima, obavijestima s društvenih mreža, fotografijama i videosnimkama koje korisnik sam može birati.

>> HTC u SAD-u izgubio patentni spor koji je vodio s Appleom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije