Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Hrvatski startup s američkom adresom odlazi na najveću konferenciju na svijetu

Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe “Spark.me”.
30. kolovoza 2018. u 10:40 1 komentara 314 prikaza
Hrvatski startup
Foto: Top Digital Agency

Top Digital Agency, jedan od najperspektivnijih američko-hrvatskih startupa, u subotu odlazi u San Francisco kako bi se predstavio pred svjetskim tehnološkim stručnjacima. Preko 10.000 sudionika od 5. do 7. rujna proći će kroz ovogodišnju konferenciju TechCrunch Disrupt, a svima je cilj pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u milijunski posao.

promo Emoji zamjenjuju tekst – što je sljedeće?

Inače, Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe “Spark.me”. Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Aircash Mobilna aplikacija Uspon Aircasha, hrvatskog startupa za transfer novca

Osnivač tvrtke je Goran Deak, stručnoj javnosti poznat preko digitalne agencije ForgeBIT koju je osnovao prije platforme.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”