Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gamersbook

Hrvatski entuzijasti kreirali društvenu mrežu za gejmere

gamersbook
20.07.2011.
u 15:36

Od pokretanja mreže na nju se registriralo više od 7000 korisnika, većinom iz zemalja Europe i Sjeverne Amerike.

Gamersbook, društvena mreža za ljubitelje videoigara, projekt je Web.Burze i skupine ambicioznih mladića iz Splita stvoren u Hrvatskoj, a namijenjen svjetskom tržištu, prije svega igračima svih žanrova i platformi, ali i proizvođačima te izdavačima igara – rekao nam je Vanja Bertalan, direktor Web.Burze.

Proizvođači i izdavači sudjeluju u Gamersbooku tako da pišu o svojim proizvodima, a mreža im služi kao alat preko kojeg mogu dobiti povratnu informaciju o nekom naslovu. Gamersbook ima sve aspekte socijalne mreže, novinskog portala i svojevrsne “Wikipedije” za igre. Od pokretanja mreže na nju se registriralo više od 7000 korisnika, većinom iz zemalja Europe i Sjeverne Amerike. S područja regije otprilike je 30 posto korisnika.

– Nastojimo "slušati“ svoje korisnike, gejmere i izdavače igara te razvijamo projekt na temelju povratnih informacija koje od njih dobivamo. Nakon ljeta slijedi niz novina i promjena. To radimo jer želimo da svi "gejmeri", bez obzira na svoje specifične interese, pronađu na Gamersbooku svoje mjesto – istaknuo je Bertalan.

Ključne riječi

Komentara 2

OR
ordinaryhandsome
23:31 20.07.2011.

Zgodna konkurencija Gamespotu? Sad da ne umanjim entuzijazam koji je pohvalan, lakše je i jeftinije održavat jedan poveći autoservis s 10 ljudi nego donekle, mrvicu donekle ozbiljan info portal. Eto mali savjet ak dečkima krene osobito ak hitaju na međ tržišta ;)

PI
pipica
18:31 24.07.2011.

Hrvatski entuzijasti kreirali društvenu mrežu za gejmere . e jebo ti njiha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije