Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CR4ZY

Hrvatska esports organizacija u borbi za 1.000.000 dolara

Foto: StarLadder.com
21.08.2019.
u 12:26

Put do završnice najvećeg esports natjecanja na svijetu, zahtijevao je prolazak kroz zahtjevno kvalifikacijsko natjecanje Minor u kojem je CR4ZY uvjerljivo savladao sve momčadi koje su mu se našle na putu, od kojih su neke i svjetski CS:GO prvaci kao esports organizacija Fnatic

Esports je globalni fenomen i najbrže-rastuća industrija koja je probila granicu od dvije milijarde dolara prihoda. A da i Hrvatska prati globalne trendove, zaslužna je hrvatska esports organizacija CR4ZY koja je sa svojim CS:GO (CounterStrike Global Offensive) timom ostvarila povijesni uspjeh, plasiravši se u završnicu StarLadder Berlin Major-a, najvećeg esports natjecanja na svijetu.

Put do završnice najvećeg esports natjecanja na svijetu, zahtijevao je prolazak kroz zahtjevno kvalifikacijsko natjecanje Minor u kojem je CR4ZY uvjerljivo savladao sve momčadi koje su mu se našle na putu, od kojih su neke i svjetski CS:GO prvaci kao esports organizacija Fnatic.

StarLadder Berlin Major natjecanje održava se od 23. kolovoza do 09. rujna u Mercedes-Benz Areni u Berlinu. Natjecanje se sadrži od nekoliko faza u kojoj će se najbolji svjetski esports CS:GO timovi boriti za nagradni fond vrijedan 1.000.000 dolara.

Igranje na StarLadder Berlin Major natjecanju, ostvareni je san svakog profesionalnog esports igrača, međutim taj rezultat nije došao preko noći već je rezultat rada cijele esports organizacije CR4ZY koja uključuje stručni stožer koji upravlja CS:GO timom, ali i marketinško-produkcijski tim koji cijelo vrijeme provodi s timom, stvarajući zanimljiv sadržaj koji privlači mlade ljude iz regije i šire.

Između putovanja po svijetu i sastanaka s investitorima i sponzorima, uspjeli smo uhvatiti Antonia Meića, CR4ZY CEO-a organizacije, da nam u dvije rečenice najavi StarLadder Berlin Major.

- Biti CEO esports organizacije CR4ZY najbolji je posao koji sam imao. Cijeli tim je naporno radio da bi se kvalificirali na najveće esports natjecanje StarLadder Berlin Major. Ovaj rezultat je odlična prilika za našu organizaciju ali i za cjelokupnu esports zajednicu u Hrvatskoj i regiji. Pratite CR4ZY tim na ostvarenju povijesnog uspjeha na Major turniru u Berlinu - kazao je Meić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije