Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HONOR 50 dostupan u Hrvatskoj

HONOR 50
Foto: Honor
1/7
15.11.2021.
u 08:30

Potpuno novi HONOR 50 predstavlja veliki iskorak za vlogere spajajući vrhunsku estetiku s inovativnom tehnologijom kamere

HONOR 50 od danas je dostupan u Hrvatskoj. HONOR 50 je opremljen Google servisima (GMS) i prvi je pametni telefon koji posjeduje Qualcomm SnapdragonTM 778G platformu. Osim toga, njegov zapanjujući dizajn i inovativne mogućnosti za vlogging podižu standarde pametnih telefona u ovoj kategoriji. Globalna dostupnost modela HONOR 50 potvrđuje ambiciozne planove tvrtke HONOR za širenje u svijetu nakon uspješnog lansiranja u Kini ranije ove godine.

„Tržišni udio tvrtke HONOR u Kini je u kolovozu dostigao 16,2% i zbog toga vjerujemo u globalni uspjeh”, rekao je George Zhao, izvršni direktor tvrtke HONOR Device Co, Ltd. „Nastavljajući nasljeđe HONOR serije integriranja estetike i tehnologije, novi pametni telefon HONOR 50 može se pohvaliti nizom impresivnih inovacija u kameri, dizajnu i performansama, zahvaljujući suradnji s našim globalnim partnerima koji su lideri industriji.”

Foto: Honor

Nenadmašna kamera za vrhunsko vlogging iskustvo

Brzim rastom popularnosti kreiranja kratkih video zapisa, mladi se sve više okreću vloggingu kako bi snimali i dijelili svoje svakodnevne trenutke s ljudima u okruženju. HONOR 50 podiže iskustvo snimanja vlogova na novu, višu razinu.

Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP s kutom gledanja od 90o, korisnici mogu napraviti savršene selfije i video zapise s više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru. HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četverostrukom stražnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokokutnu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa s izuzetno jasnom slikom i prelijepim detaljima, čak i noću.

Vrhunska izrada i dizajn dvostrukih prstenastih kamera

Koristeći vrhunsku i jedinstvenu estetiku koja odražava najnovije dizajnerske trendove, HONOR 50 ima ultra-tanki okvir na prednjoj strani i 2,5D ispolirane staklene rubove na gornjoj i donjoj strani ekrana, osiguravajući glatku površinu kako bi korisnicima omogućili da uživaju i vizualno i dok im je telefon u ruci.

Foto: Honor

Zapanjujući ekran za impresivno i udobno iskustvo gledanja

HONOR 50 dolazi s OLED ekranom od 6,57 inča i 75o koji podržava Full HD rezoluciju od 2340x1080. Ekran može proizvesti nevjerojatnih 1,07 milijardi boja i pokriva 100% DCI-P3 raspona boja, pružajući zadivljujuće vizualne efekte, oštre i jasne detalje, kao i doživljaj boja.

HONOR 50 ima inteligentnu dinamičku brzinu osvježavanja ekrana do 120Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 300Hz, osiguravajući velike brzine odziva ekrana za pružanje jedinstvenog doživljaja tijekom gledanja video zapisa i igranja igara s manjim ulaznim zakašnjenjem.

Foto: Honor

Brzo punjenje

HONOR 50 može lako podržati cjelodnevnu neprekidnu upotrebu s baterijom od 4.300mAh. Uređaj posjeduje tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja omogućava da se baterija napuni do 70% u roku od samo 20 minuta pomoću punjača koji dolazi uz telefon.

Magic UI 4.2 operativni sistem za nevjerojatno korisničko iskustvo

Pružajući besprijekorno i praktično iskustvo, HONOR 50 je opremljen nadograđenim Magic UI 4.2 operativnim sistemom, nudeći kreativan paket funkcija koje korisnicima omogućavaju da ostanu uvijek povezani.

Boje i cijene

HONOR 50 dolazi u bojama smrznuti kristal, smaragdno zelena i ponoćno crna. Cijena uređaja sa 6GB RAM-a i 128GB ROM-a iznosi 3.999kn, a s 8GB RAM-a i 256GB ROM-a 4.499kn.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije