Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIĐA LI VAM SE?

Hoće li ovako izgledati? Nakon fotografija objavljen i video prototipa iPhonea 8

Screenshot
24.05.2017.
u 14:09

Bitno je naglasiti kako ne postoje nikakve službene informacije o novom modelu iPhonea, pa ovakve tvrdnje treba uzeti sa zadrškom.

Tek što su se nedavno pojavile prve fotografije navodnog prototipa iPhone 8, na Twitteru je objavljen i video.

Upravo se na njemu vidi taj prototip za kojeg Benjamin Geskin tvrdi da predstavlja izgled budućeg modela najpopularnijeg pametnog telefona na svijetu. 

Geskin je već ranije objavljivao fotografije uređaja i tvrdi da ih je dobio od izvora iz tvornice Foxconn u kojoj se proizvodi Appleov mobitel. Mnogi su tada ovaj uređaj uspoređivali s novim Samsungovim mobitelom Galaxy S8 što im se previše ne sviđa.

Bitno je naglasiti kako ne postoje nikakve službene informacije o novom modelu iPhonea, pa ovakve tvrdnje treba uzeti sa zadrškom. Ako je i istina da je ovo prototip 'osmice' zasigurno će doći do još dosta promjena kada je u pitanju konačni proizvod.

Komentara 2

PL
plavi123
14:30 24.05.2017.

potpuno isti kao i svi prethodni... ništa novo 😛

IL
ilijan
07:23 25.05.2017.

Sve isto samo drugi broj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije