Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IPHONE

Hoće li fanovi ostati razočarani? 'Prednji dio izgleda identično kao S8'

Apple iPhone 7 Plus
Yui Mok/Press Association/PIXSELL
18.05.2017.
u 22:08

Primjetno je i da nedostaje fizička tipka na prednjoj strani mobitela dok je na stražnjoj strani izražen dio za kameru.

Malo je stvari u tehnološkom svijetu koje se toliko željno iščekuju kao što je to u slučaju najnovije verzije iPhonea. Fanovi su nestrpljivi i žele doznati barem neke pojedinosti vezane uz novog 'ljubimca'.

I prošle serije nisu bile izuzete od nagađanja koja su se širila internetom. Neke informacije nisu se pokazale točne, kao niti fotografije za koje su mnogi tvrdili da prikazuju novi model.

Tako su se sada pojavile i fotografije uređaja za kojeg se tvrdi da je iPhone 8. Ako se ova nagađanja pokažu točnim, mnogi fanovi bi mogli ostati potpuno razočarani jer će u tom slučaju mobitel u velikoj mjeri nalikovati na najljućeg suparnika, Samsung Galaxy S8, a mnogi vlasnici to ne bi željeli.

Primjetno je i da nedostaje fizička tipka na prednjoj strani mobitela dok je na stražnjoj strani izražen dio za kameru.

Vrlo sličan uređaj objavio je na Twitteru još prije gotovo mjesec dana Benjamin Geskin. On tvrdi kako fotografije probnog modela dobio iz tvornice Foxconn u kojoj se proizvode Appleovi uređaji.

- Prednji dio izgleda identično kao S8 - komentar je jednog od korisnika dok neki pišu kako Apple 'neće dobiti njihov novac'.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

HR
Hrabraja
09:06 19.05.2017.

Najveca obmana od mobitela taj iphone, nije los, ali vrijedi pola novaca koliko kosta. Nema cak ni servis u Hrvatskoj nego salju mobitele u Mađarsku.

DU
Deleted user
23:56 18.05.2017.

HTC U11 bolji od ova dva!

AB
abfotokeramika
04:50 20.05.2017.

Bez svake sumnje to če biti zvijer. Pa sedmica je jaca od svega što je danas na tržištu a što ce im raditi 7s i osmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije