Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI U PANICI

Hakirana najveća svjetska stranica za traženje seks partnera: Izloženo 339 milijuna intimnih podataka

Adult Friend Finder
Foto: Screenshot
16.11.2016.
u 19:12

'AdultFriendFinder' slovi za najveću svjetsku seks i svingersku zajednicu

Hakirana je američka internet kompanija 'FriendFinderNetwork'. Time su podatci od čak 412 milijuna korisnika, od čega je 339 milijuna sa mreže za online upoznavanje seks partnera, u potpunosti razotkriveni.

Kompanija se i ranije suočavala s ovakvim napadima, prenosi BBC, pa su tako prošle godine otkriveni podatci 4 milijuna korisnika što uključujei seksualne preferencije, kao i podatke o tome gdje su korisnici bili u potrazi za ljubavnim aferama. 

'AdultFriendFinder' slovi za najveću svjetsku seks i svingersku zajednicu, a na meti su bili i Cams.com te Penthouse.com.

Još nije otkriveno tko stoji iza ovih napada.

>> Ne koristite mobilno bankarstvo na bežičnim mrežama

>> Zabilježeno 300.000 pokušaja spajanja na pornografske stranice

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
23:11 21.11.2016.

pa ne pisu tu valjda korisnici pravim imenom i prezimenom??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije