Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakirao Playstation i Xbox

Haker koji je 'upropastio' Božić: Učinio sam to iz zabave!

playstation
Foto: Youtube
1/2
28.12.2014.
u 10:28

Ryan je poručio kako je njegova skupina hahera napad izvršila zbog zabave, no i da pokažu kako je osiguranje nam mrežema slabo

Muškarac koji sam sebe naziva Ryan u intervjuu za BBC je preuzeo odgovornost za hakerske napade na mreže Playstationa i Xboxa koje su ovaj vikend milijunima igrača bile nedostupne.

Ryan je poručio kako je njegova skupina hahera napad izvršila zbog zabave, no i da pokažu kako je osiguranje nam mrežema slabo.

Xbox Live sada ponovno radi, a PlayStation Network se još oporavlja pa je u nekim regijama još uvijek nedostupan.

Mnogi su igrači popularnih konzola zaključili kako je ovo "katastrofa" i incident nazvali "najgorim Božićem ikad".

>> Kupio nećaku PlayStation 4, šokirao se kada je otvorio kutiju

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:44 28.12.2014.

isuse koja tragedija.....nadam se da je iz te tragedije proizaslo vise vremena za obitelj a manje igranja igrica....

KO
KonstantinZac
10:41 28.12.2014.

Ja sam mislio tj. citao da su to uradili hakeri iz Sjeverne Koreje. Jos jedan dokaz koliko zapadne sluzbe manipulisu covjecanstvom. Za sve sto se desi lose krivi su Rusi, S.Koreanci ili Kinezi. Kad se ipak utvrdi da su to Ameri onda je to ipak bila samo sala.

TR
Trucker
01:44 31.12.2014.

Tako i treba, kad se kupuju uređaji i igre koji ne rade bez veze da serverom proizvođača....zato nemam ni jednu konzolu a sve igre koje trebaju online vezu ....ne igran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije