Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

H1TV – Televizija na kojoj birate koje programe želite plaćati

H1TV (1)
Foto: H1
1/4
PR
Autor
PR članak
26.10.2011.
u 09:40

H1 Telekom na tržište je lansirao novu uslugu internetske televizije pod nazivom H1TV. Riječ je o tehnološki superiornoj i do sada najzabavnijoj IPTV usluzi predstavljenoj u Hrvatskoj.

H1TV u potpunosti se okrenuo korisnicima internetske televizije pa tako korisnik usluge sada prvi put u Hrvatskoj može birati i kupovati pojedinačne TV programe po želji i to po cijeni već od 4,90 kuna mjesečno po programu, stoga više nije potrebno kupovati i plaćati cjeloviti programski paket zbog samo nekoliko omiljenih programa.

Telefon, flat Internet i TV za 199 kuna
U osnovnom paketu pod nazivom H1 TRIO, koji je s cijenom od 199 kuna trenutno najjeftiniji na tržištu, H1 Telekom uz telefon i flat Internet kroz uslugu H1TV nudi 30 najatraktivnijih televizijskih kanala od kojih 4 kanala korisnik može besplatno izabrati iz ponude Proširenog paketa. Cijeli Prošireni paket dodatno nudi više od 50 najpopularnijih TV programa za ukupno 79,99 kn/mj.

Osim pojedinačnih kanala, korisnici mogu kupiti Premium pakete u kojima se nalaze HBO i HBO Comedy za 44,99 kn/mj, Cinemax i Cinemax 2 za 24,99 kn/mj ili HBO TOTAL (HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, HBO on Demand) za 64,99 kn/mj.
H1TV korisnicima nudi atraktivno i zabavno korisničko sučelje koje podsjeća na Apple proizvode ili xBox i koje kroz atraktivne animacije daje znatno pregledniji i zabavniji uvid u sadržaje koji se nude.

Televizija povezana s internetom

Osim pristupa brojnim TV programima H1TV nudi i zanimljive sadržaje na internetu. Zabavni Medijski centar donosi niz korisnih pogodnosti, pa je tako sve postojeće sadržaje u digitalnom formatu kao što su slike, filmovi, glazba pohranjene na medijima moguće vrlo jednostavno prikazati na televizijskom ekranu spajanjem vanjskog hard diska ili kroz umrežavanje sa kućnim računalom.

Za sve one koji ne mogu bez Facebooka, H1TV omogućava da na vlastitom televizoru korisnici mogu imati Facebook, pregledavati slike i statuse prijatelja, komentirati i „lajkati“ tuđe statuse te čak „lajkati“ TV emisije koje gledaju te ih komentirati s prijateljima u stvarnom vremenu. Za ljubitelje glazbe i video zapisa omogućeno je pretraživanje bilo kojeg sadržaja na YouTubeu.

H1TV nudi atraktivan programski vodič (EPG), medijski centar koji služi kao sučelje za pregled fotografija, glazbenih spotova, filmova i sve ostale multimedijalne sadržaje aktualnih formata, Facebook i Youtube, detaljnu vremensku prognozu koja donosi pregled vremena za narednih 5 dana, kvalitetan prijem i slušanje radijskih postaja, snimalicu uz koju se može snimiti do 72 sata sadržaja bez nadoplate te najatraktivniju videoteku koja omogućava jednostavno i brzo pregledavanje trailera svih filmova iz videoteke.

Do kraja godine televizija za 1 kunu

H1 TELEKOM u osnovnom H1 TRIO (triple play) paketu za 199,00 kuna mjesečno nudi govornu (telefonsku) uslugu u tarifi H1 BESPLATNO u koju su uključeni besplatni fiksni pozivi prema svim privatnim korisnicima unutar H1 mreže, flat ADSL Internet brzine do 4 Mbps i H1TV osnovni paket od 26 TV programa uz dodatna 4 po vlastitom odabiru iz Proširenog paketa, prijam DVB-T kanala, te besplatne dodatne usluge za Internet i telefon (CLIP, CLIR, 100 Mb web i mail prostor).

Svi građani koji do kraja 2011. godine postanu korisnici H1 TRIO usluge, do kraja godine plaćaju mjesečno samo 1 kn za Osnovni, Premium i Prošireni paket koji zajedno nude više od 100 kanala.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?