Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisnici bijesni:

Guranje stilusa na krivu stranu može oštetiti novi Samsung

Samsung Galaxy Note 5
Foto: Reuters/PIXSELL
26.08.2015.
u 09:10

Iz Samsunga su nezadovoljnim korisnicima poručili da prate upute

Neki korisnici nedavno predstavljenog Samsungova phableta Galaxy Note 5 već su mu našli boljku. Otkrili su, naime, da se uređaj može oštetiti ako se stilus S-Pen, naprava za lakše pisanje po dodirnom zaslonu, na krivu stranu spremi u utor koji se nalazi na samom uređaju. Ako se pak tako spremljeni stilus pokuša izvući može doći do oštećenja S-Pena, Notea ili oba uređaja.

Neki korisnici požalili su se na Redditu.

– Čvrsto izvlačenje oslobodilo je stilus, ali se otkinuo mehanizam za klikanje na kraju pa je kapica ostala u utoru – napisao je jedan korisnik, dok je drugi rekao da je riječ o jednostavnoj pogrešci i lošem dizajnu.

Iz Samsunga su nezadovoljnim korisnicima poručili da prate upute. Na stranici Android Police stali su pak u obranu korisnika ističući da, za razliku od prošlih modela, koji su bili dizajnirani tako da je nemoguće gurnuti stilus naopačke, na novom Noteu nema takve zapreke pa je lakše pogriješiti.

Vijay Michalik, analitičar tvrtke Frost & Sullivan, rekao je za BBC da se ovakve stvari ne bi smjele previđati. Note 5 zasad je dostupan samo u SAD-u i Aziji, a Michalik smatra da bi ova pogreška mogla otežati predstavljanje u Europi.

>> Samsung predstavio nove phablete – Galaxy S6 Edge+ i Note 5

>> Apple povlači dio iPhonea 6 Plus zbog mutnih fotografija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije