Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STREET VIEW

Googleove kamere u Edinburghu snimile neobičan prizor

Google Maps
Foto: Google
14.11.2014.
u 19:38

Navodno nije riječ o pravoj tučnjavi, već o šali

Googleove kamere koje snimaju ulice za Street View tijekom godina uhvatile su neke zaista neobične prizore. Ovaj put u Edinburghu snimili su tučnjavu dvojice muškaraca.

Kako prenosi Metro, mladići su se na Princes Streetu potukli iz čista mira, a u tome ih nije zaustavila činjenica da ih snima kamera s Googleova automobila.

Međutim, Daily Mail prenosi izjavu gradske vijećnice Joanne Mowat koja kaže kao izgleda da nije riječ o pravoj tučnjavi, već namještaljci dvojice šaljivdžija koji su odali počast filmu "Trainspotting".

Nastali prizor je zanimljiv, ali Googleove kamere snimile su i mnogo bizarnije stvari... Neke od njih pogledajte na ovim linkovima:

>> Pet uznemirujućih prizora s Google Street Viewa

>> Bizarni prizori: Što je sve 'uhvatio' Google Street View

>> Google Street View uhvatio trenutak kad ju je dečko ostavio!

>> Uznemirujuće fotografije: Što je sve 'uhvatio' Google Street View

Komentara 3

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:52 14.11.2014.

Ti znaš da je iz čista mira?

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:36 14.11.2014.

"Googleove kamere koje snimaju ulice za Street View tijekom godina uhvatile su neke zaista neobične prizore. " - kada se ovakva "vijest" pojavi u novinama, to je znak da su te novine dotakle samo dno. ako je ikome na svijetutu "zaista neobičan" prizor dvoje ljudi koji se naguravaju - tu pamet staje. ovom "novinaru" je valjda isto tako "neobičan" prizor kada netko prelazi ulicu... ili ulazi u autobus... katastrofa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije