Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRAŽIVANJE

Google uvodi novitete, evo što će od danas biti dostupno

Google
Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS/PIXSELL
24.06.2019.
u 12:29

Od danas ne morate više raditi screenshotove i kopirati linkove, dovoljan je samo jedan klik na "Share" kako bi podijelili svoju pretragu s drugim korisnicima.

Google, američka multinacionalna korporacija, nudi još jednu novu uslugu koja će korisnicima olakšati dijeljenje podataka.

Riječ o Google-ovom pretražitelju gdje, od danas, možete podijeliti s drugima vašu pretragu. Ova je značajka dostupna unutar aplikacije Google i to u beta verziji za Android, piše Tportal.

Radi se o jednostavnom pothvatu, a potrebno je samo kliknuti opciju "Share" na desnoj strani trake, nakon što pretražite. Kao i kod drugih "Share-ova", ovdje je također dostupan izbor mjesta gdje ih želite podijeliti. Kad pošaljete vašu pretragu, primatelj može kliknuti na nju i bit će mu dostupna identična pretraga kao i vama. Tako da od danas ne morate više raditi screenshotove i kopirati linkove, dovoljan je samo jedan klik na "Share".

Ključne riječi

Komentara 1

ZN
znam
13:32 24.06.2019.

WebFerret je nekad bio najbolja trazilica. Trenutno koristim Qwant, Google previse spijunira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije