Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet parodija

Google Naps zna gdje najbolje možete zadrijemati kad ste na putu

google
Foto: Google
1/2
29.03.2014.
u 12:31

Korisnici stranice međusobno dijele informacije o mjestima diljem svijeta na kojima je najbolje 'ubiti oko'

Domišljati Nizozemci stvorili su internetsku stranicu Google Naps koja se koristeći podacima Google karti pronalazi lokacije na kojima se najbolje spava, javlja Guardian.

Korisnici stranice međusobno dijele informacije o mjestima diljem svijeta na kojima je najbolje 'ubiti oko'. Stranica je stvorena kao parodija na Google Maps no vrlo brzo je stekla veliki broj poklonika iz cijelog svijeta.

Google je također pokazao da ima smisla za humor te su iz tvrtke objavili da neće reagirati zbog korištenja imena.

"Kao dugogodišnji zagovaratelji drijemanja  oduševljeni smo da Googleova tehnologija pomaže spajanju najpospanijima širom svijeta", poručili su iz Googlea.

>> 'Zabranjene' lokacije: Mjesta koja ne smijete vidjeti na Google Earthu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije