Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gaming je postao neizostavan trend današnjice, a evo s kojim televizorom možete biti u trendu

Samsung Neo QLED Smart TV
17.11.2022.
u 16:24

Zima polako kuca na vrata, a dolaskom hladnijih dana sve više vremena provodimo u okrilju svoga doma

Takve trenutke dobro je obilježiti zabavnim i zanimljivim trenutcima uz neki odličan film ili pak videoigru, uz šalicu toplog čaja. Međutim, za dobru kućnu zabavu, a pogotovo ako su u pitanju i video igre bitan je i dobar televizor. Upravo zato, novi Neo QLED 2022 televizori donose obilje vrhunskih tehnoloških značajki u jedinstvenom dizajnu te predstavljaju prave kraljeve kućne multimedijalne zabave.

Inovativan dizajn i moćne performanse

Iako mnogi gameri među nama vole i retro izdanja popularnih igara, većina suvremenih izdanja zahtjeva vrhunski zaslon kako bi se njihove čari doista vidjele. Nova Quantum Max Pro tehnologija donosi znatno manje probijanje pozadinskog osvjetljenja oko predmeta tako da sigurno se neće izgubiti fokus na ono bitno u napetom trenutku video igre. Kristalno čista slika u 8k omogućuje da doživimo potpunu ljepotu okoline u open world igrama kao i beskrajnu dubinu i oštrinu slike. Neo QLED ne manjka ni u pogledu bogatstva boja sa svojom Quantum HDR 64x tehnologijom koja prezentira sliku onako kako su developeri zamislili. Super Ultrawide način prikaza ekrana idealan je uz PC igre da se igrač u potpunosti upusti u videoigru s maksimalnom vidljivošću, a tu je i multi view način rada za one fokusirane na multitasking što ga čini idealnim televizorom za sve prilike.

Samsung Neo QLED Smart TV opremljen je i Gaming Motion tehnologijom, točnije Motion Xcelerator Turbo Pro značajkom koja jasno prati velike brzine pokreta svakog lika ili automobila iz videoigre pa ćete jasno moći popratiti svaki udarac ili uhvatiti i najteže zavoje u utrkama.

Osim toga, značajaka automatskog načina rada s niskom latencijom (ALLM) za sprječavanje ulaznog kašnjenja savršena je postavka koja osigurava da svaku akciju ili pokret koji ste zamislili vaš RPG protagonist napravi istovremeno s pritiskom gumba na igraćoj konzoli, a novitet je i potpuno specijalizirani Game Bar za pristup i jednostavnu promjenu svih gaming postavki – od FPS-a, HDR-a, VRR-a, veličine zaslona pa sve do zvuka i latencija ulaza.

Savršeno audio iskustvo

Dovesti moćan zvuk u svoj dom nije lak zadatak, ali uz Samsung Soundbar uparen s Neo QLED TV-om to postaje mačji kašalj. Uz svoj 3D surround sound daje osjećaj kao da smo na koncertu ili u kino dvorani. Soundbar također dolazi s dubokim, bogatim i bežičnim dubokotoncem koji osigurava potpunu dubinu zvuka za potpuni doživljaj i beskrajnu napetost. Za najhrabrije, tu je i postavka za pojačani bas koja definitivno neće ostati nezapamćena.

Samsung je stvarno pokazao da savršeno kućno kino i odličan gaming u jednom nisu samo san, već itekako stvarnost. Nema bolje prilike za idealne zimske dane uz svoju obitelj i prijatelje uz vrhunski TV i soundbar koji pružaju istinski koncertno iskustvo. Okrugli zvučnici ovog modela i poleđina riblje kosti dodatno doprinose zvuku i doživljaju igre, a televizor i soundbar zvučnici sinkronizirani su i rade istodobno kako bi postigli bolji surround efekt za potpuno uranjanje u svijet svog lika iz videoigre.

Nema sumnje kako će Neo QLED 2022 TV oduševiti i prave gaming entuzijaste, ali i sve one koje vole uživati u multimedijalnim sadržajima u visokoj kvaliteti. Pravo vrijeme za kupovinu novog televizora upravo je sada jer u sklopu posebne promocije za kupovinu novog Neo QLED 2022 televizora od 75'' ili većih dimenzija, kupci na poklon dobivaju The Freestyle prijenosni i kompaktni projektor za uživanje na putu. Osim moćnog i praktičnog projektora, svi koji iskoriste spomenutu promociju ostvaruju pravo i na tri godine dodatnog Samsung jamstva na odabrani televizor. Više o promociji na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije