Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
safety check pomiješao lokacije

Facebook nakon napada u Pakistanu slao upit i Zagrepčanima: Jeste li na sigurnom?

pakistan, lahore, bombaški napad
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.03.2016.
u 18:55

U gradu Lahore na istoku Pakistana bombaš samoubojica je, naime, aktivirao eksploziv, a u napadu je ubijeno najmanje 52 ljudi nakon čega je Facebook počeo slati notifikacije

Facebookova sigurnosna provjera, odnosno Facebook's Safety Check, zakazala je nakon današnjeg bombaškog napada u Pakistanu pa je tako Facebook slao notifikacije mnogima koji se ne nalaze niti blizu Pakistana, čak i korisnicima iz Hrvatske, odnosno Zagreba.

U gradu Lahore na istoku Pakistana bombaš samoubojica je, naime, aktivirao eksploziv, a u napadu je ubijeno najmanje 52 ljudi, od kojih su većina žene i djeca.

Nakon napada Facebook je korisnicima u blizini poslao notifikaciju kojom svi oni koji žele mogu obavijestiti svoje prijatelje kako su, no notifikacija se otišla i onima koji su udaljeni tisućama kilometara. Notifikaciju su tako, osim Hrvata, primili i korisnici iz SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva i sl. 

>> Evo zašto Facebook 'ignorira' Bejrut, a Parizu pridaje pažnju

Komentara 3

NA
Namcor
20:01 27.03.2016.

Prije pola sata se vratio Klepetan! A kako on pronadje pravu lokaciju? Bez greske?!?

KO
komilica
00:15 28.03.2016.

koda oni znaju gdje je Zagreb i koda ih briga.

CA
carcarevacarski
18:35 30.03.2016.

mudjahadini vole zagreb ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije