Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hrvatsko tržište

Facebook zapošljava Hrvata, evo što trebate da biste dobili taj posao

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
09.10.2018.
u 13:03

Osoba koja dobije posao surađivat će s timom zaduženim za hrvatsko tržište pri pregledu sadržaja prijavljenog zbog mogućih zloraba pravila korištenja

Facebook je objavio oglas za posao kojim traži marketingaša zaposlenog na puno radno vrijeme u Dublinu, u sklopu tima Market Operations, piše tportal.

Tim je to koji je zadužen za sigurnost Facebookovih korisnika, između ostalog za otkrivanje te razrješavanje zloraba pravila korištenja.

Osoba koja dobije posao surađivat će s timom zaduženim za hrvatsko tržište pri pregledu sadržaja prijavljenog zbog mogućih zloraba pravila korištenja, rješavati probleme s korisničkim računima, poboljšati podršku korisnicima na hrvatskom tržištu i sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.

Oglas je objavljen na stranici Facebooka, a kao uvjete zapošljavanja naveli su fakultetsku diplomu,  dvije i više godine iskustva (poželjno na analitičkim poslovima, poznavanje alata kao što su Excel i SQL je bonus), sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada u uvjetima kad treba odabrati prioritete, dobro poznavanje domaćeg tržišta...

>> Ovo su stvari koje trebate znati o mirovinskoj reformi

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
13:24 09.10.2018.

dovoljno je biti ljevičar,po mogućnosti židovskog podrijetla i izražene sklonosti prema gašenju svih profila koji ne dijele tvoj svjetonazor....baš kao i za VL

DU
Deleted user
14:03 09.10.2018.

facebook u zagrebu ima šefa sašu cvetojevića,navodno za ceo region i baš sam željan znati kakvog će taj hrvata zaposliti. ima li na svijetu zemlja s ovako uneređenim,kontaminiranim medijskim prostorom gdje etnička većina uopće nema pristupa odlučivanju.

MU
mulag
15:24 09.10.2018.

baš ništa, pito ja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije