Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOST ZA KORISNIKE

Facebook potvrdio da radi na aplikacijama za virtualnu stvarnost

Oculus
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.02.2015.
u 09:08

Aplikacije će omogućiti korisnicima da sami stvaraju svoje virtualno stvarnosne sadržaje

Facebook je potvrdio da radi na aplikacijama za virtualnu stvarnost pomoću kojih će korisnici moći stvoriti vlastite sadržaje. Podsjetimo, Facebook je u ožujku prošle godine za 2 milijarde dolara kupio Oculus, poznatog proizvođača uređaja za virtualnu stvarnost.

Facebookov direktor za proizvode Chris Cox na jučerašnjoj je konferenciji Code/Media u Kaliforniji potvrdio da tvrtka radi na vlastitim aplikacijama za virtualnu stvarnost.

- Virtualna stvarnost je prilično cool - rekao je Cox, prenosi Recode.net. Cox nije otkrio mnogo detalja o tome kako će korisnici kreirati svoje virtualno stvarnosne sadržaje niti kad bi to mogla postati stvarnost, iako je priznao da to vjerojatno neće biti tako skoro.

- Vjerojatno smo daleko od toga da svi imaju te uređaje - rekao je Cox.

>> Autor Minecrafta odustao od Oculusa: 'Facebook je jeziv'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije