Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontrola i povjerenje

Facebook odobrio i 'anonimne prijave'!

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.04.2014.
u 22:54

Korisnicima će od sada biti omogućeno da sami određuju koja dopuštenja žele dati aplikacijama prije registracije i prijave

Facebook je danas priopćio da će korisnicima omogućiti anonimno pristupanje aplikacijama na društvenoj mreži s ciljem jačanja povjerenja i pružanjem nove kontrole nad informacijama.

Iako se ovaj pristup donedavno kosio s filozofijom osnivača Marka Zuckerberga, korisnicima će od sada biti omogućeno da sami određuju koja dopuštenja žele dati aplikacijama prije registracije i prijave, javlja France 24.

To uključuje i tzv. "anonimnu prijavu" (Anonymous Login) koja će omogućiti prijave bez otkrivanja identiteta. No, niti takva prijava neće biti u potpunosti anonimna. Facebook će znati tko su korisnici, ali tvorci aplikacije neće dobiti njihove osobne podatke.

>>Facebook dosegnuo milijardu aktivnih mobilnih korisnika, kupio novu aplikaciju

Komentara 2

DU
Deleted user
07:28 01.05.2014.

Vrlo znakovito za sve tupane koji misle su na internetu danas "anonimni"!

Avatar possibilis
possibilis
07:44 01.05.2014.

" Facebook će znati tko su korisnici" samo sto ce se aplikacije zvati "anonimne". Svasta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije