Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Facebook kriv za svaki peti razvod

facebook
AFP
22.12.2009.
u 13:05

U posljednje vrijeme Facebook i druge društvene stranice te čavrljanje na njima često dovode partnere u napast...

Facebook je društvena stranica koja bez sumnje pomaže u komunikaciji s prijateljima i rođacima i u tome ne bi trebalo biti ništa loše. No, čini se da zamke uvijek postoje. Naime, prema nekim je podacima sve više brakova koji se raspadaju zbog - Facebooka. Prema statistici jednog britanskog odvjetničkog ureda za svaki peti razvod braka povod je, ili barem jedan od čimbenika, upravo Facebook.

Jedan od najčešćih razloga onih koji Facebook navode kao razlog rastave braka su neprimjereni razgovori seksualnog sadržaja s ljudima s kojima bračni partneri ne bi trebali tako razgovarati.
Oni koji najčešće zarađuju na ovakvim parovima jesu tvrtke koje proizvode softver koji služi za špijuniranje partnera na internetu te, naravno, odvjetnici za rastavu.

Činjenica je da na Facebooku i sličnim stranicama nikad ne možete biti "sigurni" u sigurnost svojih tajnih veza, jer na internetu se sve neočekivano lako dozna. Čak i ako sve sakrijete od supruge ili supruga, uvijek postoji prijatelj prijatelja na kojeg ste zaboravili, a koji o svemu može izvijestiti partnera...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije