Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Facebook konačno testira opciju koja će se mnogima svidjeti!

Korisnici već dugo traže uvođenje "dislike" opcije u komentarima
10. ožujka 2017. u 19:27 2 komentara 561 prikaza
Facebook
Foto: Shutterstock

Internetska društvena mreža Facebook trenutno testira "dislike" opciju, ali ne u komentarima, gdje se mnogi nadaju da će je vidjeti, već u Messengeru, prenose mediji.

Opcija omogućava da korisnik u chatu prijeđe mišom preko određene poruke nakon čega mu se otvara niz "reakcija", među kojima je i palac dolje, odnosno "dislike", piše TechCrunch.

Iz Facebooka su navodno potvrdili da trenutno kod nekih korisnika vrše testiranje te opcije te da će je, ako rezultati budu pozitivni, moći koristiti svi.

Korisnici već dugo traže uvođenje "dislike" opcije u komentarima, no iz Facebooka to odbijaju jer misle da bi to rezultiralo prevelikom negativnošću na toj društvenoj mreži, prenosi Večernji.ba.

>>Zuckerberg objavio sretnu vijest: Priscilla je trudna, očekujemo curicu

>>Mrak-Taritaš i Turina-Đurić podijelile fotomontaže sa stranice Di su pare?: 'Sad možemo u mirovinu'

Podržavate li uvođenje opcije dislike?

 • DA 35,14%
 • NE 18,92%
 • Svejedno mi je 22,97%
 • Nemam Facebook 22,97%

Elipso

 • krademkoHDZ:

  Dislike facebook

 • Avatar fijolica
  fijolica:

  Boje se negativnosti? Dakle, ljudi bi trebali samo pozitivno misliti? Oh, kako je to lijepi (lažni) svijet! A psovanje i razne "predivne" epitete dozvoljavaju, to im nije negativno? Opcija "ne sviđa mi se" je još najbolja - pa valjda se ... prikaži još! čovjeku može nešto i ne sviđati i može izraziti i takvo mišljenje? Gdje je tu ona famozna "tolerancija" različitog mišljenja? Čega se zapravo boje?