Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže

Facebook i Instagram jutros bili nedostupni zbog hakerskih napada

Facebook
Foto: ilustracija
27.01.2015.
u 07:51

Korisnici Twittera javljali su kako je uz Facebook i Instagram nedostupan bio i Tinder, mobilna usluga povezivanja korisnika koja svoj rad bazira na Facebooku

Društvene mreže Facebook i Instagram jutros su kraći period bile nedostupne korisnicima u Europi i SAD-u. Odgovornost za rušenje mreža preuzela je hakerska grupa Lizard Squad.

Korisnici Twittera javljali su kako je uz Facebook i Instagram nedostupan bio i Tinder, mobilna usluga povezivanja korisnika koja svoj rad bazira na Facebooku.

Društvenim mrežama nije bilo moguće pristupiti niti putem mobilnih telefona.

 

>> Zašto su Facebook i Google opsjednuti lokacijama

Komentara 5

DU
Deleted user
08:26 27.01.2015.

Jesenti bigulicu, nije dobro. Jutros sam osjetio onu sartreovsku egzistencijalnu prazninu kad su mi spomenute društvene mreže bile nedostupne. Na svu sreću, 99,9 posto stalnih korisnika tih mreža nikada nije čulo za Sartrea i njegov egzistencijalizam pa im je jutros bilo puno lakše nego meni. Zavidim tim sretnicima.

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
08:38 27.01.2015.

Normalno da "je došlo do prekida" jer za danas je Facebook grupa Inge Young organizirala proteste u 09.45 h ispred hotela Internacional u Zagrebu pod nazivom: Zaustavimo trajno zagađenje Jadrana i otimačinu hrvatske obale!!

DU
Deleted user
08:24 27.01.2015.

Redoviti backup tajnih službi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije