Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI IZNENAĐENI?

Evo što su Hrvati najviše 'googlali' ove godine

google
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL
1/5
18.12.2016.
u 19:11

Najtraženija serija bila je Stranger Things, a kada su u pitanju glazbenici ljude je najviše zanimala Celine Dion.

Igrica Pokemon Go bila je najtraženiji pojam na Googleu ove godine na svijetu. Igrica koja je zaludila mnoge ljude diljem svijeta bila je popularnija od novog modela iPhonea. Na trećem mjestu je Donald Trump, a na četvrtom Prince.

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump 'najgooglanija' je osoba, odmah ispred Hillary Clinton koja mu je bila konkurentica u borbi za predsjedničko mjesto SAD-a.

Najpopularniji svjetski sportski događaj bile su Olimpijske igre u Riju, a najpopularniji film bio je Dead Pool. Zanimljivo je da su najpopularniji filmovi s super(anti)junacima pa je tako među prvih pet najtraženijih filmova jedino The Revenant koji se ne bavi tom tematikom. Iza Deadpoola nalazi se Suicide Squad, na trećem je film za koji je Leonardo DiCaprio dobio Oskar. Na četvrtom je Captain America, a na petom Batman protiv Supermena

Najtraženija serija bila je Stranger Things, a kada su u pitanju glazbenici ljude je najviše zanimala Celine Dion.

Kada je u pitanju Hrvatska najtraženiji upiti bili su: evisitor, euro 2016, hrti, pirate bays i roblox. Na listi pretraživanja tema na prvom mjestu nalazi se Pokemon GO - Video igrica, a na drugom mjestu Violleta. Hrvate je zanimao i Euro 2016 te je ta tema bila na trećem mjestu.

>> Google želi znati baš sve o vama

Komentara 3

GR
grodar
20:34 18.12.2016.

Nikad cuo za ta st....

DA
dangebandi
08:50 19.12.2016.

Ja nisam taj Hrvat, nijednu riječ od tih nisam utipkao ove godine

IL
ilijan
19:43 18.12.2016.

Koji idioti ako je to bilo na prvom mjestu. Vjerujte od toga ništa nisam surfao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije