Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Emoji zamjenjuju tekst – što je sljedeće?

Pod sloganom „Be smart. Live digital.“ petu godinu zaredom u Zagrebu okupljamo marketinške profesionalce, influencere, medije i brendove s područja jugoistočne Europe
31. srpnja 2018. u 12:07 0 komentara 123 prikaza
Foto: PR

Peti DAMconf u Zagrebu, 15. studenog 2018

Tehnologija je promijenila način na koji komuniciramo, ponašamo se u društvu, održavamo veze. Svjedočimo tek početku promjene, jer najveće tek slijede. 

Googleov osobni asistent uskoro će nas naručivati kod doktora, frizera ili financijskog savjetnika. Hologrami će zamijeniti recepcionere i domaćine. Umjesto tipkanja uređajima ćemo upravljati glasom ili pokretom. Kakav li će utjecaj ova nova ponašanja i trendovi imati na marketing?

Bliže nego što mislimo
Ova budućnost možda naoko djeluje daleko, no trendovi pokazuju drugačije. Kad su u kućanstva uvedeni struja i telefon, trebalo je 25-30 godina da ih prihvati tek 10% domaćinstava (Harvard Business Review, 2013). Nakon što su pametni telefoni stigli na tržište, za manje od 10 godina postali su svakodnevni alat kojeg koristi 40% populacije. 

Prihvaćanje novih tehnologija raste eksponencijalno. Koliko ste za nju spremni osobno, a koliko vaš brend? 

Early bird cijena za DAMconf karte

Nakon što sudjelujete na petom DAMconfu, moći ćete spremno dočekati nove trendove i pametno iskoristiti načine na koje publika stvara odnose s vašim brendom. Uhvatite Early bird akciju i rezervirajte svoje mjesto na konferenciji.

Pod sloganom „Be smart. Live digital.“ petu godinu zaredom u Zagrebu okupljamo marketinške profesionalce, influencere, medije i brendove s područja jugoistočne Europe. Prošlogodišnjoj konferenciji prisustvovalo je više od 700 predstavnika agencija, brendova, medija i tehnoloških kompanija s područja cijele regije.

Globalno znanje na regionalnom nivou

Među govornicima nalaze se svjetski stručnjaci iz Engleske, Sjedinjenih Američkih Država i drugih zapadnoeuropskih zemalja, kao i regionalni digitalni eksperti:
David Skerret, Critical Mass, UK
Geneva Loader, RS Components, UK
Nick Bicanic, rvlvr, USA
Scott Gould, author, UK
James Williams, MrConnectivity, UK
Kristijan Gregorić, Valicon, HR
i mnogi drugi

Na petom DAMconfu čuti ćete agencijska iskustva, podatke o konzumaciji brendova, digitalnoj transformaciji, kako angažirati publiku i utjecati na nju, kako ostvariti povezanost putem više kanala, te mnoge druge teme nužne za rast brenda u digitalnom dobu.

Kao novost, ove godine za vas pripremamo radionice na kojima ćete naučiti umijeće savršenog uvjeravanja, te kako kreirati kampanju pod ograničenjem budgeta i vremena.

Više informacija o konferenciji i karte pronađite na www.damconf.com

CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.