Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKLI IH

eBay se ispričao zbog prodaje predmeta iz holokausta

ebay
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.11.2013.
u 15:12

Među predmetima je bila i uniforma koja je navodno pripadala Poljaku koji je umro u Auschwitzu

Internetski oglasnik eBay ispričao se i povukao iz prodaje predmete iz holokausta, o kojima je prošli tjedan pisao Mail on Sunday, javlja BBC.

Među predmetima je bila i uniforma koja je navodno pripadala Poljaku koji je umro u zloglasnom nacističkom logoru u Auschwitzu. Uniforma je bila na prodaju za 18.000 dolara. Među predmetima su bile i cipele i četkica koji su pripadali žrtvama koncentracijskih logara, kao i žuta vrpca s Davidovom zvijezdom koje su morali nositi Židovi.

Iz eBaya su se ispričali i te donirali 40.000 dolara u humanitarne svrhe. Poručili su kako koriste najnoviju tehnologiju da detektiraju sporne predmete koji se ne bi smjeli prodavati.

"Jako nam je žao što nismo poštivali vlastite standarde", poručili su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije