Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO NEVIDLJIVE

Earin su najmanje bežične slušalice na tržištu

Earin
Foto: Earin
1/2
16.06.2014.
u 17:05

Isporuke bi trebale krenuti u siječnju iduće godine, a preporučena maloprodajna cijena bit će 159 funti

Skupina bivših inženjera Sony Ericssona i Nokije predstavila je bežične slušalice za koje tvrde da su najmanje na tržištu. Earin se sastoji od dva odvojena dijela koja se guraju u uši i zajedno funkcioniraju kao jedne Bluetooth-slušalice, a autori tvrde da su namijenjen ljubiteljima glazbe i nude zvuk visoke kvalitete.

Kad ih stavite u uši gotovo su nevidljive (Ø14mm x 20mm), a svaka slušalica teška je samo 5 grama. Uz slušalice dolazi i kapsula koja služi kao spremnik i punjač. Rade pomoću Li-Ion baterije od 50 mAh koja omogućuje do tri sata rada, a kapsula je opremljena baterijom od 100 mAh. Glavni inženjer Olle Lindén rekao je da ga je za Earin inspirirao film Definitivno, možda iz 2008. godine, u kojemu glavni glumac Ryan Reynolds hoda ulicama New Yorka slušajući glazbu na malim bežičnim slušalicama.

Ekipa koja stoji iza projekta financije za projekt traži putem Kickstartera, a dosad su prikupili 136.126 od 179 tisuća funti. U Earinu se nadaju da će isporuke početi u siječnju iduće godine. Preporučena maloprodajna cijena bit će 159 funti (oko 1500 kuna), no moguće ih je dobiti i jeftinije u sklopu ograničene ponude, ako uplatite 99 funti putem Kickstartera.

 

>> Apple kupuje Beats Electronic za 3 milijarde dolara

>> Za vas smo iskušali najnovije i najpoželjnije uređaje potrošačke elektronike

Komentara 1

PO
popusti1000
14:28 17.06.2014.

Pozdrav. ovu i slučnu opremu možete pogledati na stranici toppopusti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije