Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAĆE KONZOLE

EA trenutno ne razvija nove igre za Nintendo Wii U

nintendo wii u
David Parry/Press Association/PIXSELL
19.05.2013.
u 19:52

Glasnogovornik EA Jeff Brown rekao je za Kotaku kako nisu isključene šanse da će EA ponovno raditi igre za Wii U

Poznati proizvođač video-igara EA izvijestio je kako trenutno ne razvija igre za Nintendo Wii U, iako je partner u predstavljanju te igraće konzole. Glasnogovornik EA Jeff Brown rekao je za Kotaku kako nisu isključene šanse da će EA ponovno raditi igre za Wii U.

Ova vijest sigurno se neće svidjeti Nintendu, čiji su financijski rezultati pokazali da prodaja Wii U-a ide lošije od očekivanja.

 

EA je za tu konzolu već predstavio igre Mass Effect 3, Need For Speed Most Wanted, Madden i FIFA, čije su inačice za konkurentske konzole Xbox 360 i PlayStation 3 izdane mjesecima prije. EA nije izdao inačicu za Wii U igre Dead Space 3, svoje najveće konzolne igre prvog dijela 2013. godine.

Koliki će utjecaj ova odluka ostaviti na uspjeh Nintendove konzole? Prisjetimo li se slučaja Sege - velik. Naime, EA je 1999. godine odlučio da neće raditi svoje sportske igre za Seginu konzolu Dreamcast. Rezultat - Dreamcast je bila posljednja Segina igraća konzola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije