Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dronovi HT-a donose najbrži internet u središte Zagreba

Dronovi
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
17.02.2015.
u 13:03

Bespilotne letjelice ove će subote, 21. veljače, osvojiti zračni prostor iznad Cvjetnog trga u Zagrebu. Ali to nisu dronovi koji donose loše vibracije - naprotiv, oni donose najbrži mobilni internet u Hrvatskoj. Od početka veljače, Hrvatski Telekom udvostručio je maksimalnu brzinu mobilnog interneta u svojoj 4G mreži sa 75 na 150 Mbps, a svi koji žele provjeriti kako to izgleda u stvarnosti, pozvani su na prvi dron događaj u Hrvatskoj na kojem će imati priliku uživo vidjeti i ovaj najveći tehnološki trend na svijetu.

Uz pomoć HT-ovog dvostruko bržeg mobilnog interneta svaki posjetitelj će odmah na Cvjetnom trgu moći dobiti svoju fotografiju što ju je iz zraka snimila jedna od četiri bespilotne letjelice kojima će upravljati posebno obučeni stručnjaci. Mobilni uređaji postavljeni na dronove snimat će foto i video zapise iz zraka, a HT-ova 4G mobilna mreža prenosit će ih u realnom vremenu na LED ekran, odnosno na stranicu 4gdrondan.com s koje ćete odmah moći podijeliti fotografiju na svoje društvene mreže.

Snimke će se moći pregledavati i na društvenim mrežama, a onima koji žele uspomenu na papiru, HT će fotografije i isprintati na mjestu događaja. Najveće okupljanje dronova u Hrvatskoj i demonstracija mogućnosti HT-ovog superbrzog mobilnog interneta počinje na Cvjetnom trgu u 11 sati i traje do 15 sati.

Želite prijaviti greške?