Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dron za kojim su svi poludjeli je na sniženju od 50%

Explore AIR Drone
Foto: Promo
1/7
07.12.2020.
u 08:54

Dron koji je niskom cijenom i naprednim karakteristikama osvojio tržište je sada dostupan u Hrvatskoj

Iako pružaju odličnu zabavu i nevjerojatne fotografije i snimke, problem je što su dronovi još uvijek prilično skupi te ćete tako za dron nešto boljih karakteristika morati izdvojiti između 5 i 8 tisuća kuna.

Na sreću, na tržištu se pojavio novi dron koji karakteristikama parira onim naprednijim dronovima, no za razliku od njih dolazi u manjem kućištu zbog kojeg je iznimno jednostavan za upravljanje, ima višestruko nižu cijenu, a u Hrvatskoj je trenutno dostupan i uz popust od 50%.

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Explore AIR Drone ja novi dron koji je stao uz bok naprednim dronovima koji nude dvostruku kameru, napredne funkcije poput automatskoj slijetanja putem jedne tipke, leta po zadanoj ruti te ostalih funkcija kojima se upravlja putem mobilne aplikacije.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim što je sam po sebi odlična investicija i naša prva preporuka za sve koji traže kvalitetan dron koji je istovremeno jednostavan za upravljanje i za djecu i početnike, sada je ovaj dron poželjniji nego ikada jer se uz trenutni popust od 50% može dobiti za manje od 700 kn.

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Impresivne karakteristike poput pomične dvostruke kamere visoke rezolucije, senzora pokreta i moda automatskog slijetanja i to u sklopivom kućištu za lako prenošenje, samo su neki od razloga zašto je ovaj dron toliko poseban. Evo što nudi:

Dvostruka HD Kamera

Foto: Arena Hospitality Group

Ono što često nedostaje kod jeftinijih dronova je kvalitetna kamera. Explore AIR Drone dolazi s čak dvije kamere od kojih se jedna nalazi ispod drona, a druga na vrhu te je ona i pomična. Kvaliteta snimki i fotografija se na testu pokazala odličnom, a uz dvije kamere moguće je proizvesti snimke iz više kadrova. Kamerama se upravlja preko daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije, te se sadržaj direktno sprema na mobitel.

Dugotrajna baterija i brzo punjenje

Foto: Arena Hospitality Group

Explore AIR Drone dolazi s modularnom baterijom i brzim punjačem. Svog svoje male mase, bez problema može izdržati i 15 minuta neprekidnog leta, stoga je i baterija jedan od razloga gdje ovaj dron nadmašuje mnogobrojnu skuplju konkurenciju.

Let po zadanoj putanji

Foto: Arena Hospitality Group

Jedna od naprednih karakteristika ovog drona koju često vidimo samo kod onih najskupljih konkurenata je mogućnost "crtanja" rute letenja u aplikaciji koju će dron zatim pratiti. Iako ovaj dron nudi još nekoliko zanimljivih modova leta, ova karakteristika nam se u testu pokazala posebno zabavna te smo ju morali izdvojiti.

Vraćanje na početnu poziciju putem jedne tipke

Još jedna od naprednijih karakteristika koju smo koristili gotovo svaki put je slijetanje uz samo jednu tipku. Kada želite spustiti dron, jednostavno držite joystick prema dolje i dron će se lagano sam spustiti na onu poziciju od kuda je i poletio. Na ovaj način savršeno slijetanje mogu odraditi i oni koji prvi puta upravljaju dronom.

Iznimno jednostavan za upravljanje i za početnike

Foto: Arena Hospitality Group

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja, posebice zbog automatske stabilizacije i automatskog slijetanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron.

Kolika je cijena?

Najveća prednost ovog drona, osim odličnih karakteristika, je cijena. Napredne dronove je teško dobiti za manje od 5000 kn, dok je redovna cijena ovog drona samo 1240 kn. Iz tog razloga se izdvojio iz gomile drugih dronova i postao jedan od najomiljenijih.

Što je najbolje od svega, ovaj dron je nedavno postao dostupan za narudžbu iz Hrvatske te je na ograničeno vrijeme dostupan popust od 50% i besplatna poštarina što smanjuje cijenu na samo 620 kuna!

Foto: Arena Hospitality Group

Zaključak – isplati li se kupiti Explore AIR Drone?

Explore AIR Drone svojim karakteristikama konkurira skupim profesionalnim dronovima uz višestruko nižu cijenu, stoga je trenutno prva preporuka za sve koji žele kvalitetan i jednostavan dron naprednih karakteristika, ali u laganom i sklopivom kućištu.

Osim toga, ni redovnom cijenom od 1240 kn nema konkurenciju koja nudi slične karakteristike, a budući da je sada dostupan i uz popust od 50%, onda je ovaj dron prilika koju ne želite propustiti.

Kako naručiti ovaj dron uz popust od 50%?

Na ograničeno vrijeme, dostupna je besplatna dostava i popust od 50% što smanjuje cijenu na 620 kn. Dron je dostupan samo za narudžbe preko interneta te se poštom šalje na vašu adresu.

KLIKNITE OVDJE kako bi posjetili službenu stranicu i naručili dron s 50% popusta

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Pakiranje sadrži dron, daljinski upravljač, bateriju. USB kabel za punjenje, 4 rezervna krilca, odvijač te upute za korištenje.

NAPOMENA: Popust i besplatna poštarina dostupni su na ograničeno vrijeme te vrijede samo za narudžbu putem interneta gdje je način plaćanja kreditna/debitna kartica ili PayPal. Dostupnost popusta i recenzije kupaca možete provjeriti tako da kliknete ovdje i posjetite službenu stranicu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije