Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljanje

DRMA organizira prvi susret community menadžera u Hrvatskoj

britanski trg
Davor Puklavec/PIXSELL
23.01.2012.
u 10:56

Okupljanje je organizirano u Zagrebu, u baru Chillout hostela u Kačićevoj 2 u 20 sati.

Prvi skup community menadžera u Hrvatskoj održava se u Zagrebu u ponedjeljak, na dan kada se u svijetu treću godinu zaredom obilježava dan community menadžera, stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama.

Okupljanje u baru Chillout hostela u Kačićevoj 2 u 20 sati organizirala je Hrvatska udruga stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama DRMA. Organizatori su za one koji žive izvan Zagreba osigurali smještaj u hostelu s ponedjeljka na utorak. Dolazak je potrebno potvrditi na http://twtvite.com/jb8ye0, a za smještaj se javite na e-mail kontakt@drma.com.hr.

Osim obilježavanja svjetskog dana community menadžera, ovim će se okupljanjem obilježiti i nastanak udruge DRMA, koju je osnovalo petero istaknutih stručnjaka u toj branši – Željko Riha, Ilija Brajković, Davor Runje, Vinko Mojtić i Barbara Slade – s ciljem podizanja svijesti o svim elementima svojega posla i njegove registracije na zavodu za zapošljavanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije