Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doogee Mix

Na hrvatsko tržište stiže novi kineski proizvođač mobitela

Doogee MIX
Foto: Doogee
1/4
26.09.2017.
u 17:03

Doogee MIX je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira

Kineski Doogee, drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona u Španjolskoj, uskoro stiže i na hrvatsko tržište sa svojim modelom MIX.

Doogee MIX je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira i dolazi s 4 GB ili 6 GB RAM-a, a ima i Gorilla Glass 5 te dvojnu kameru od 16 + 8MP i bateriju od 3380mAh. Zaslon ima 5,5 inča i rezoluciju 720 x 1280. Operativni sustav je Android 7.0.

Na europskom tržištu predstavljena je i verzija Lite Mix.

Tijekom predstavljanja 20. rujna u Pragu, regionalni menadžer Doogeeja za središnju i istočnu Europu predstavio je i nadolazeću liniju proizvoda koja će se pojaviti na tržištu s modelima BL5000, BL7000 i BI11000. BL5000 ima bateriju od 5050mhAh, a slijedit će ga novi modeli koji će doći s baterijama s još većim kapacitetom. BL5000 je opremljen s 4GB+64GB memorije, dvojnom 13MP kamerom, 5,5 FHD ekranom s 8 curves dizajnom.

Osim BL serije, na tržištu će se pojaviti i vodootporni model S60.

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
17:44 26.09.2017.

Kinezi su veliki kopirani stroj i sve kopiraju, ali jeftine i loše kopije rade.

Avatar nekakav
nekakav
12:46 11.10.2017.

i japanci su takvi nekad bili. kad su došli prvi put u dvorište ibm-a, xerox-a, nisu mogli prestati sa fotografiranjem. 25 godina kasnije, svi najviši neboderi u americi su bili u vlasništvu japanskih kompanija. kinezi su daleko moćniji i pametniji, njihov cilj je cijeli svijet, ono što amerikanci žele, a ne mogu, kinezi mogu i budu. ne zaboravite da je cijela kina jedna velika tvornica. civilizacija stara par tisuća godina, malo dotjerana i prilagođavana novijem dobu. amerika je tu upala nakratko, i niti 100 godina nije izdržala na vrhu, već se vratila kina na prvo. bajke o tehnološkim inovacijama amerikanaca su ipak samo bajke. pogledajte tko su ti novi izumitelji, prezimena posebno pogledajte. a ne, nisu johnsoni, i slička ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije